Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Katt

Hos oss på Granngården.se hittar du allt för katt och kattillbehör som kattsaker och kattprodukter av högsta kvalitet. Vi har allt från kattmat av hög kvalitet, kattleksaker, klösträd, kattbur, kattsele, kattbäddar, kattlådor, kattsand och kattskötsel för kattägare. Att ha en katt innebär många härliga stunder för dig och din familj med en kelig vän som förgyller dagen med roliga påhitt.

Köp kattmat online hos Granngården

Kattfoder ska vara anpassat efter kattens behov för att ge de bästa förutsättningarna för en frisk och välmående kisse. Varje katt har olika behov beroende på vilken fas den befinner sig i och därför är vi på Granngården glada att kunna erbjuda foder av hög kvalitet från en mängd olika varumärken som Bozita, Appetitt, Mjau, Monster, Four friends, Acana, Halla och många många fler -sedan också såklart våra egna varumärken Granngården och Appetitt.

Kattsand & kattlåda - tänk på det här

Katter är väldigt renliga djur som vill ha en fräsch toalett att utföra sina behov vid. Se till att ha en kattlåda mer än vad du har katter och fyll dem med så naturlig kattsand som möjligt så att den inte känns hård mot tassarna. Använd gärna doftfri sand då många katter har känsligt luktsinne. En klumpbildande sand gör det enkelt att hålla rent i lådan så att den förblir fräsch och inga små olyckor sker utanför kattlådan.Tvätta lådan med vatten och diskmedel och undvik starka medel.

Från kattunge till senior - detta behöver katter för att må bra

Som kattägare finns det lite generella saker att tänka på för att din katt ska vara glad och nöjd:

En plats att få vara i lugn och ro ibland uppskattas lika mycket av katter som av oss människor. I en varm och mysig kattbädd kan din fyrbenta vän gosa ner sig och ta en skön liten vilostund.

Aktivering betyder väldigt mycket för välmåendet. En katt behöver få klättra, jaga och klösa som den gör i naturen. Skaffa ett klösträd så blir din kattkompis glad och håller sig dessutom borta från möblerna och väggarna.

Lekstunder är en viktig del av kattens vardag. Att leka med leksaker handlar inte bara om att roa sig utan är i själva verket jaktträning eftersom katter är jägare av naturen. Det är viktigt att få jaga och busa eftersom det både ger motion och stimulans. Vi har flera varianter av kattleksaker i vårt sortiment så att du ska kunna hitta just din misses favorit.

Alla katter är unika och det som fungerar och uppskattas för en, kan vara helt annorlunda för den andra. Vi har många olika kattartiklar med tips och info om hur man kan ta hand om sin kisse på bästa sätt. Läs gärna mer på sidan vi har en stor mängd matnyttigt innehåll för dig som kattägare. För en djupdykning i kattens värld! Där finns bra tips på kattillbehör och kattsaker som din katt kommer uppskatta.

Tillbehör för din kisse

Det är viktigt att se till att din katt mår bra, att den får rätt kattmat, tillräckligt med stimulans och rätt utrustning. För oss är det viktigt att kunna erbjuda dig som kattägare ett så komplett urval som möjligt av kattsaker samt kattfoder med stor variation och hög kvalitet. Med rätt kattutrustning, en portion sällskap och massor av kärlek blir din misse en vän för livet.

Köp kattgrejer, kattmat och andra produkter för katt online på granngården.se med hemleverans direkt till dörren, ditt utlämningsställe eller till din lokala Granngården-butik!

Kategorier

Kategori & Filter
    • Populära
703 produkter

Visar sida 1 av 24