Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Hästfoder Pavo EasyPower 15kg

Art.nr:1238876

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
En väl balanserad och koncentrerad müsli för högpresterande islandshästar. Pavo EasyPower förser din häst med styrka, uthållighet och god muskelsupport.
  • Högt innehåll av vitaminer & spårämnen
  • Med riskli, en högkvalitativ energikälla
  • För starka & välfungerande muskler
  • Ger både styrka & uthållighet
  • Linfröolja ger en glänsande päls
  • Prebiotika främjar en sund matsmältning

Produktdetaljer

Hästfoder Pavo EasyPower är en balanserad och koncentrerad müsli speciellt framtagen för högpresterande islandshästar i medel till hård träning. Müslin förser din häst med både kraft, uthållighet och muskelsupport för att kunna prestera på högsta nivå.

Med Pavo EasyPower får din häst en kombination av snabb och långsam energi. Den långsamma energin ger mer uthållighet och ork utan att göra hästen piggare eller hetare. Den snabba energin stöttar energi och kraft vilket krävs under korta, intensiva prestationer som pass eller tempotölt.

En viktig energikälla i EasyPower är riskli, en naturlig energikälla med högt innehåll av långsamt frisläppt energi. Det höga innehållet av fibrer och olja är också bra källor till långsam energi. Den huvudsakliga källan för snabb energi är kolhydrater. Pavo EasyPower innehåller lättsmält, upphettat spannmål för bästa möjliga näringsupptag. Detta förser din häst med lättillgänglig energi utan att det riskerar att bli för mycket.

EasyPower har även ett högt innehåll av protein som stöttar musklerna på bästa sätt. Protein är nödvändigt för att bygga muskelmassa men även för att främja en sund och fungerande muskelfunktion. Ett högt proteininnehåll är också fördelaktigt i förhållande till svavel.

Hästfodret är även berikat med ett extra högt innehåll av vitaminer och mineraler vilket gör att en liten giva täcker det dagliga behovet, perfekt för islandshästar. Genom att fodra en mindre giva av kraftfoder undviker du att din häst får för mycket energi (kalorier).

Innehåll: Lusern, Vetegryn, Speltveteskal, Riskli (tryckhydrotermiskt behandlat), Soja(böns)mjöl rostade non-GMO, Rörmelass, Havre, Poppat korn, Solrosfrömjöl, Vete, Korn, Sojabönor flingor nonGMO, Poppad majs, Natriumklorid, Linfröolja, Sojaolja non-GMO, Solrosfrön, Linfrö, Magnesium oxid, Ärt flingor, Morotsflingor, Kalciumkarbonat, Vetekli, Cikoriapressmassa, Öljäst, CellProtect

Detaljerad analys och rekommenderad giva hittar du i produktbladet under fliken Dokument.

Vill du köpa Hästfoder Pavo EasyPower 15kg på pall?

En pall består av 32 säckar. Vid leverans av helpall krävs lossningshjälp med truck eller lastmaskin. Läs mer i våra köpvillkor.

Pavo hästfoder

Pavo vill att alla hästar ska hålla sig friska så att du och din häst ska kunna njuta av ett härligt och hästigt liv tillsammans. Din kärlek till hästar är Pavos inspiration och drivkraft för att utveckla högkvalitativt hästfoder och smakligt berikande tillskott på högsta nivå. Pavo är din hästs bästa matkompis!