Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Hästfoder Pavo Ease&Excel 15kg

Art.nr:1238877

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Ett innovativt och strukturrikt sportfoder från Pavo. Särskilt utvecklat för att skapa en god balans i magen, perfekt för sporthästar som behöver prestera.
  • Innovativt sportfoder för sund magfunktion
  • Unik sammansättning av pre- och probiotika
  • Lättsmälta fibrer & olja m högt energiinnehåll
  • Snabbare återhämtning av muskler efter träning
  • Mycket lågt innehåll av socker (6%) & stärkelse (8%)
  • Müsli rik på fibrer för att stimulera tuggning

Produktdetaljer

Hästfoder Pavo Ease&Excel är ett innovativt och strukturrikt sportfoder särskilt utvecklat för att skapa en god balans i magen, perfekt för sporthästar som behöver prestera. Ett komplett kraftfoder med högt energiinnehåll med energi från vegetabilisk olja och lättsmälta fibrer och med en mycket låg socker- och stärkelsehalt.

Pavo Ease&Excel innehåller den patenterade sammansättningen 'Protexin In-Feed' som stöttar funktionen i tunntarmen, tjocktarmen och blindtarmen. Protexin är en unik blandning av naturliga syrahämmare, betaglukaner, gummi arabicum, prebiotika och probiotika.

De naturliga syrahämmarna, inklusive magnesium och kalcium, neutraliserar magsyran, medan gummi arabicum främjar den allmänna hälsan i magsäcken och tarmväggen. Blandningen innehåller även prebiotika och probiotika som främjar en optimal utveckling av bakterierna i blindtarmen och tjocktarmen vilket säkerställer en sund tarmflora.

För att uppnå optimala resultat är det viktigt att anpassa din hästhållning och erbjuda gott om grovfoder tillsammans med Ease&Excel. Ge minst 1,5 % av kroppsvikten i grovfoder (torrsubstans), fördelat på så många måltider som möjligt per dag.

Hästfodret passar:

- hästar med känslig mage

- hästar med dålig aptit

- nervösa och stressade hästar

- hästar som behöver extra stöd med muskelåterhämtning

- sporthästar som är känsliga för socker och stärkelse

Innehåll: Sojaskal GMO, Havreskal, Lusern, Sojaolja GMO, Blöt drank, Våde roesnittera betmassa (<8% socker), Vete, Sojamjöl (bönor) rostad GMO, Rörmelass, Linfrö, Vetegryn, Dikalciumfosfat, Kalciumkarbonat, Natriumklorid, Betaglukaner, Magnesiumkarbonat, Fruktooligosackarider, Akacia

Detaljerad analys och rekommenderad giva hittar du i produktbladet under fliken Dokument.

Vill du köpa Hästfoder Pavo Ease&Excel 15kg på pall?

En pall består av 36 säckar. Vid leverans av helpall krävs lossningshjälp med truck eller lastmaskin. Läs mer i våra köpvillkor.

Pavo hästfoder

Pavo vill att alla hästar ska hålla sig friska så att du och din häst ska kunna njuta av ett härligt och hästigt liv tillsammans. Din kärlek till hästar är Pavos inspiration och drivkraft för att utveckla högkvalitativt hästfoder och smakligt berikande tillskott på högsta nivå. Pavo är din hästs bästa matkompis!