Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Höns & Fjäderfä

Höns & Fjäderfä – upptäck vårt breda sortiment av hönsfoder, hönshus och tillbehör för din fjäderfä-hållning. Hos Granngården hittar du allt du behöver för att ta hand om dina höns på bästa sätt, oavsett om du är en erfaren hönsägare eller nybörjare på området.

Köp alla tillbehör till höns och fjäderfä online hos granngården.se
Köp alla tillbehör till höns och fjäderfä online hos granngården.se


Höns är en trend världen över, kanske som en motreaktion mot stressigt tempo. Fynd visar att människor hållit tamhöns sedan 2500 f Kr. Nu behöver du inte vara bonde för att ha höns. Vill du ha våra bästa tips? Läs alla våra guider om höns.

Hos Granngården hittar du allt du behöver för hönor, kalkoner och andra fjäderfän. Vare sig du behöver foder eller inredning till hönshus hittar du det du behöver hos oss. Köp produkter för höns i butik eller online på granngården.se med hemleverans.

Hönsfoder

För dig med hobbyverksamhet och som vill ha extra fina ägg att plocka till frukosten har vi anpassade hönsfoder. Du kan välja bland ekologiskt hönsfoder och värpfoder för hönor, men också foder för kycklingar. Glöm inte heller bort att ge dina höns snäckskal som hönan behöver för att kunna producera ägg av hög kvalitet.

Hönstillbehör

I vårt breda sortiment av hönstillbehör hittar du allt för hälsosamma djur, från foderautomater och vattenautomater till hönshus och rengöringsutrustning. Vi prioriterar utvecklingen för både små och stora djurhållare, med fokus på daglig tillgång till rent vatten och färskt foder för friska djur 👇👇

Hönshus och värpreden

Hos oss hittar du större och mindre hönshus och värpreden. Har du en större producerande verksamhet finns även äggkartonger och andra förpackningar i vårt sortiment. Självklart har vi även inredning för dig som vill bygga eget hönshus eller se till att få hönshuset varmt till vintern.

Hönsgård och hönsnät

Kanske behöver du insatserna för att bygga din egen hönsgård eller vill köpa färdiga sektioner till hönsgården? Vi har alla tillbehören för att bygga hönsgård, men också färdiga hönsgårdar att skruva ihop.
För dig med höns i trädgården finns färdiga hönshus att klicka hem. Du kan självklart hitta större och mindre varianter av hönshus som passar för just dina önskemål.

Foderautomat och vattenautomat till höns

Höns behöver fri tillgång till vatten hela året. Hos oss hittar du flera olika modeller av vattenautomat för höns. Likaså gäller för foderautomater för höns, vi har ett brett sortiment för att du ska kunna hitta den modell som passar just dina fjäderfän.

Värmelampa i hönshuset

Värmelampan är en hönsägares bästa vän. De håller de små kycklingarna varma deras första levnadsveckor, men de håller också hönshuset varmt om vintern. Ett extra plus är att de också ser till att hålla hönsfodret fräscht och vattnet frostfritt!

Värmeplatta för höns

Hur tar du hand om höns på vintern? Ett bra tips är att skaffa en värmeplatta som håller vattenautomaten frostfri. Likaså kan du använda värmeplattan för att hönsen ska kunna värma sig själva på den.

Äggkläckningsmaskiner

Oavsett om du är hönsbonde eller har hobbyhöns har vi äggkläckningsmaskiner som passar ditt behov. Du kan använda maskinerna både till kycklingägg, hönsägg, kalkonägg, fasanägg, gåsägg, vaktelägg och ankägg.

Gör ett bra val och köp det du behöver för höns och fjäderfä hos oss på Granngården.

Kategori & Filter
    • Populära
227 produkter

Visar sida 1 av 8