Gå till huvudinnehållet

Höns & Fjäderfä

Att skaffa höns är en växande trend inte bara i Sverige utan i hela världen.

Kanske är det en motreaktion mot dagens höga tempo och det moderna, stressade sättet att leva.Hur som helst är det tydligt att du nu för tiden inte måste vara bonde för att ha höns och fjäderfä.

Hos Granngården hittar du allt du behöver för hönor, kalkoner och andra fjäderfän. Vare sig du behöver foder eller inredning till hönshus hittar du det du behöver hos oss. Köp produkter för höns i butik eller online på granngården.se med hemleverans.

Hönsfoder och tillbehör

I vårt breda sortiment hittar du både både hönsfoder, foderautomater och vattenautomater till höns, kycklingar, ankor, gäss och kalkoner. Vi strävar efter att utveckla våra produktområden både för dig med några fåtal djur och för dig med större produktion. Rent vatten och nytt foder dagligen är två mycket viktiga delar för friska djur. För dig med hobbyverksamhet och som vill ha extra fina ägg att plocka till frukosten har vi anpassade foder. Du kan välja bland ekologiskt hönsfoder och värpfoder för hönor, men också foder för kycklingar. Glöm inte heller bort att ge dina höns snäckskal som hönan behöver för att kunna producera ägg av hög kvalitet.

Hönshus och värpreden

Hos oss hittar du en mindre hönshus och värpreden. Har du en större producerande verksamhet finns även äggkartonger och andra förpackningar i vårt sortiment. Självkalrt har vi även inredning för dig som vill bygga eget hönshus eller se till att få hönshuset varmt till vintern.

Hönsgård och hönsnät

Kanske behöver du insatserna för att bygga din egen hönsgård eller vill köpa färdiga sektioner till hönsgården? Vi har alla tillbehören för att bygga hönsgård, men också färdiga hönsgårdar att skruva ihop.
För dig med höns i trädgården finns färdiga hönshus att klicka hem. Du kan självklart hitta större och mindre varianter av hönshus som passar för just dina önskemål.

Gör ett bra val och köp det du behöver för höns och fjäderfä hos oss på Granngården.

155 produkter

Visar sida 1 av 6