Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Klätterrosor & Klängrosor

Klätterrosor är en fantastisk växt som kan förvandla en trädgård, altan eller pergola till en förtrollande oas av färg och skönhet. Dessa eleganta rosor har förmågan att klättra och omfamna vertikala ytor, skapa en levande vägg av blommor och grönska. Hos Granngården hittar du ett brett sortiment av klätterrosor som kommer att ge din trädgård en unik och romantisk touch.

Klätterrosor - Skapa En Vägg av Färg och Skönhet

Klätterrosor är en populär val för trädgårdsentusiaster av flera anledningar:

 • Vertikal skönhet: Klätterrosor ger möjlighet att utnyttja vertikala ytor i trädgården och skapa en vacker vägg av färg och blommor.
 • Blomsterprakt: Klätterrosor bjuder på en överflödande mängd blommor som skapar en spektakulär blomning längs med sin klättringsstruktur.
 • Rumslig användning: Klätterrosor kan användas för att skapa avskildhet, markera en entré eller dekorera en pergola, altan eller staket.
 • Doftande blommor: Många klätterrosor har en ljuvlig doft som sprider sig i trädgården och skapar en lockande atmosfär.
 • Varierande sorter: Det finns en mängd olika sorter av klätterrosor att välja mellan, med olika färger, former och blomningsperioder.

Plantering och Skötsel av Klätterrosor

För att njuta av dina klätterrosor i sin fulla prakt och hålla dem välmående, följ dessa tips för plantering och skötsel:

 1. Välj rätt plats: Klätterrosor trivs bäst på en solig plats med minst 6-8 timmar av direkt solljus varje dag.
 2. Jordförhållanden: Se till att jorden är väldränerad och näringsrik. Förbättra jordstrukturen genom att tillsätta kompost eller annan organisk materia.
 3. Stödstruktur: Ge klätterrosorna en stabil stödstruktur att klättra på, som en pergola, spaljé eller staket.
 4. Bevattning: Vattna klätterrosorna regelbundet och se till att jorden är fuktig, men undvik övervattning.
 5. Gödsling: Ge klätterrosorna en balanserad rosengödsel för att främja blomning och tillväxt. Följ instruktionerna på förpackningen för rätt dosering.
 6. Beskärning: Beskär klätterrosorna på våren innan ny tillväxt börjar. Ta bort gamla och sjuka grenar för att främja frisk tillväxt och blomning.

Köp Klätterrosor Online hos Granngården

Hos Granngården kan du köpa klätterrosor online och få dem levererade direkt till din dörr. Vi erbjuder ett brett sortiment av vackra klätterrosor i olika färger och sorter. Våra experter finns också tillgängliga för att ge råd och tips om plantering, skötsel och stödstrukturer för dina klätterrosor. Skapa en vacker och romantisk atmosfär i din trädgård med hjälp av klätterrosor från Granngården!

Kategorier

Kategori & Filter
  • Populära
82 produkter

Visar sida 1 av 3