Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Häggmispel

Den snabbväxande häcken Häggmispel har ett väldigt vacker flor av vita blommor under maj-juni. Framåt hösten bildas små svatblå frukter som också är dekorativa. Bladen är ljusgröna med en gul färg om hösten. Som häck är Häggmispeln både lättskött, härdig och robust. Den fungerar därför perfekt som vindskydd och är även ett utmärkt insynsskydd. Häggmispel och Hägg fungerar dessutom bra som friväxande häck.

Hos oss på Granngården kan du köpa Häggmispel, Prakthäggmispel och Hägg i pack från 10-100, som levereras i höjder upp till 80 cm. Vi levererar alla våra växter online och häckplantor direkt hem till dig så du slipper frakta dina växter själv i bilen.

Prakthäggmispel och bärhäggmispel som häck

Hägg kan bli upp till 10 meter hög och har ett buskigt och upprätt växtsätt. Prakthäggmispel blir ungefär 5 meter hög och är både lättskött och en snabbväxande häck. Bärhäggmistel är en rådjurssäker buske som blommar med små vita blommor och passar utmärkt till häck och vindskydd. Bärhäggmistel kan bli upp till tre meter hög. De svarta bären kan du använda för att göra god saft, sylt och gelé.

Häggmispel till bra pris online

När du köper Häggmispel online på granngården.se så levererar vi de ända hem till din dörr eller ditt närmsta utlämnngsställe. Vi erbjuder Häggmispel till bra pris och hög kvalitet. Välj din favorit bland Prakhäggmispel, Häggmispel och Hägg och beställ direkt på granngården.se.

Kategorier

Kategori & Filter
    • Populära
14 produkter

Visar sida 1 av 1