Gå till huvudinnehållet

Trimmerspole

Behöver du en ny trimmerspole till din grästrimmer? Då har du kommit till rätt ställe! På Granngården hittar du ett brett sortiment av trimmerspole, spole till grästrimmer och trimmertrådspole som passar till de flesta modeller på marknaden. Välj mellan olika storlekar och material, allt för att din grästrimmer ska fungera på bästa sätt.

Vilken trimmerspole passar till min grästrimmer?

Det är viktigt att välja rätt trimmerspole för din grästrimmer för att den ska fungera optimalt. Det enklaste sättet att ta reda på vilken trimmerspole som passar till din grästrimmer är att titta i manualen eller kontakta tillverkaren. Hos Granngården hittar du ett brett sortiment av trimmerspolar och våra kunniga medarbetare hjälper dig gärna att hitta rätt.

Hur byter jag trimmerspolen på min grästrimmer?

Att byta trimmerspolen på din grästrimmer är enkelt och tar bara några minuter. Beroende på modell kan det skilja sig något i hur man byter spolen, men det vanligaste är att man tar av trimmerhuvudet, tar ut den gamla spolen och sätter in den nya. Se till att välja en spole som passar till din grästrimmer. Behöver du hjälp med att byta spole? Tveka inte att fråga oss på Granngården!

Hos Granngården hittar du ett brett sortiment av trimmerspoler och trimmertrådspolar till din grästrimmer. Välj mellan olika storlekar och material för att hitta den som passar just din grästrimmer. Köp online eller besök en av våra butiker för att få hjälp och råd av våra kunniga medarbetare.

Filter
    • Populära
6 produkter

Visar sida 1 av 1

Kategorier