Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Trimmerblad & Trimmerknivar

Trimmerblad och Trimmerknivar till din grästrimmer – hittar du här! Redo för tätt gräs och envist ogräs, grövre vegetation och småbuskar. Hos Granngården erbjuds du trimmerblad, trimmerkniv och slyklinga av bästa möjliga material. Robusta, hållbara och anpassningsbara för att hålla din gräsmatta i vackert skick.

Behöver du ersätta eller uppgradera dina trimmerblad eller trimmerknivar till din grästrimmer? Då har du kommit till rätt ställe! På Granngården har vi ett stort urval av trimmerblad och knivar av hög kvalitet, oavsett vilken typ av grästrimmer du har. Vare sig du kallar dem Trimmerblad, Trimkniv, Slyklinga eller Grästrimmerknivar – du hittar marknadens bästa här!

Trimmerblad & Trimmerknivar hos Granngården

Vi erbjuder ett brett urval av Trimmerblad och Trimmerknivar för att passa alla dina behov. Högpresterande trimmerblad och knivar av hårdplast för utmärkt hållbarhet. Fäst bladen eller knivarna på ett trimmerhuvud som är lätt att byta. Hur de passar ihop med din modell beror ofta på kompatibilitet. Det finns olika grästrimmermodeller, så säkerställ att du väljer rätt blad eller kniv till din trimmer.

3 tips för effektiva blad & knivar

✔︎ Regelbundet underhåll: Se till att hålla trimmerblad och trimmerknivar skarpa genom regelbundet underhåll. En vass egg ger bättre resultat och minskar slitage på grästrimmern.

✔︎ Rätt val av tillbehör: Använd rätt trimmerblad, slyklinga eller trimmerknivar för specifika trimningsuppgifter. Olika blad och knivar är utformade för olika typer av vegetation och terräng.

✔︎ Använd rätt teknik: Använd en jämn rörelse och håll grästrimmern i rätt vinkel för bästa resultat. Genom att trimma i små sektioner och arbeta långsamt kan du uppnå en jämn och välskött gräsmatta.

Köp online hos Granngården

Optimera din trädgårdsskötsel! Köp trimmerblad, trimmerknivar och slyklinga online hos Granngården.

Kategori & Filter
    • Populära
6 produkter

Visar sida 1 av 1