Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Installationstips & Service av Robotgräsklippare

Andas in, andas ut. Granngården erbjuder installationstips och service för din robotgräsklippare. Steg för steg-guide, installations-kit och servicetjänster i butik för gräsmattans robothjälte. Omtanke och kärlek, alltså. Hos Granngården är din robotgräsklippare i trygga händer. Nyfiken? Läs mer om vår service och vinterförvaring 👇👇

För att din robotgräsklippare ska hålla länge och undvika dyra reparationer är det viktigt med rätt vinterförvaring och regelbunden service. Genom att ge den nödvändig uppmärksamhet under vintern och se till att den får regelbunden service kan du förlänga dess livslängd och undvika framtida problem. Så sant som det är sagt. Förebyggande åtgärder för din robotgräsklippare är a och o.

Service & förvaring av din robotgräsklippare

Hos Granngården välkomnar vi dig och din robotgräsklippare till hälsokontroller, som exempelvis inkluderar: byte av knivar, uppdatering av programvara, rengöring och vinterförvaring. Basservice och vinterförvarings-service, bland annat – du bestämmer. Spana in vad vi kan erbjuda dig – boka service för din trädgårdsmaskin. Hos oss kan du alltså välja mellan basservice och vinterförvarings-service för att hålla din robotgräsklippare i bästa skick, säsong efter säsong. För detaljer – klicka på produkterna nedan!

Installations-kit för gräsmattans robotklippare

Hos Granngården erbjuds du också olika installations-kit för din robotklippare; som exempelvis innehåller begränsningskabel, märlor och skarvdelar. För kända varumärken som bland annat AL-KO, Stiga och Stihl.

Och, om du är extra nyfiken eller i behov av lite snabba tips för att installera din robotgräsklippare. Lugn. Upptäck hur du smidigt installerar din robotgräsklippare – följ vår installationsguide i 8 steg!

Maximera prestandan och livslängden för din robotgräsklippare med installations-kit och professionella servicetjänster från Granngården. Utforska vårt sortiment och ta hand om din trädgårdsmaskin med omsorg. Köp online eller i butik!

Kategori & Filter
    • Populära
5 produkter

Visar sida 1 av 1