Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Bensindriven Grästrimmer

En bensindriven grästrimmer passar dig som behöver en kraftfull trimmer med lång gångtid. Kanske har du en stor yta att klippa ner gräs och sly på? Eller är din trädgård stenig och grenig? Oavsett dina utmaningar klarar en grästrimmer på bensin jobbet utan problem. I vårt sortiment hittar du kraftfulla bensintrimmer från Stihl och Ryobi.

Du beställer enkelt din grästrimmer online på granngarden.se eller köper på plats i närmsta Granngården-butik. För dig som har mindre behov och kanske ska röja ogräs eller klippa kanter där robotklipparen inte kommit åt, ehar vi såklart också trimmer som är batteridrivna och eldrivna.

Grästrimmer bensin - kraft och uthållighet

En kraftig bensindriven trimmer är en lättare variant av en röjsåg och används både av yrkesutövare och villaägare. Den stora fördelen med en sladdlös bensintrimmer är att du kan jobba helt utan avbrott (eller tills bensinen är slut) till skillnad från en batteridriven modell som har viss gångtid. Samtidigt kan du röra dig över ett stort område utan begränsning av en sladd som på en elektrisk modell. Grästrimmern på bensin är dessutom den trimmer med mest kapacitet och uthållighet sett till hur kraftfullt maskinen kan arbeta.

Har du mindre behov och är ute efter en trimmer att putsa kanter och områden där robotgräsklipparen inte kommer åt? Då rekommenderar vid en lättare batteritrimmer.

Bensintrimmer från Stihl- lägre bränsleförbrukning

I vårt sortiment finns flera modeller från Stihl med moderna 2-MIX motorer. Dessa motorer ger lägre utsläpp och lägre bränsleförbrukning med samma snabba och effektiva kapacitet. Stihl erbjuder även kompletterande röjsele till sina trimmers som finns i flera modeller.

Köp bensindriven trimmer online

Gör ett smart val och ge grästrimmer på bensin ett test! Köp din bensintrimmer online på granngården.se eller i butik och glöm inte tillbehör som alkylatbensin och trimmertråd. Lycka till!

Kategorier

0 produkter

    Visar sida 1 av 1