Gå till huvudinnehållet

Begränsningskabel

En begränsningskabel är en viktig del av din robotgräsklippares funktion. Med hjälp av denna kabel kan du markera de områden i din trädgård där gräsklipparen ska klippa och undvika.

Oavsett vad du kallar kabeln som fungerar som avgränsningskabel, gränskabel, kantslinga, installationskabel för robotgräsklippare, kantkabel för gräsklippare eller annat. Hos Granngården hittar du högkvalitativa begränsningskablar som passar olika modeller av robotgräsklippare.

Vanliga frågor om begränsningskabel

Hitta svaren på ett par av de vanligaste frågorna om kabel till robot här.

Vad är en begränsningskabel för robotgräsklippare?

En begränsningskabel används för att definiera gräsklippningsområdet och undvika områden som träd, blomsterland och andra hinder i din trädgård.

Hur installerar jag begränsningskabeln för min robotgräsklippare?

Det är viktigt att följa tillverkarens anvisningar när du installerar begränsningskabeln. Vanligtvis ska kabeln läggas längs trädgårdsgränsen och sedan fästas i marken med hjälp av märlor. Alternativt fräsas ned i en slinga i marken.

Kan jag använda en begränsningskabel för olika märken av robotgräsklippare?

Ja, de flesta begränsningskablar fungerar med olika märken och modeller av robotgräsklippare. Men se till att kolla upp vad som gäller för just din modell. Vi finns tillgängliga i våra butiker om du vill ha hjälp!

Vad gör jag om jag råkar kapa eller får ett brott på kabeln?

Lugna puckar. Det går att skarva ihop med en skarvkoppling eller skarvanslutning.

Hitta begränsningkabel till robotklippare i våra butiker och online

En högkvalitativ begränsningskabel är en viktig investering för att säkerställa att din robotgräsklippare klipper på de områden du vill och undviker de du inte vill ha klippta.

Hos Granngården hittar du ett stort utbud av begränsningskablar till bra priser, både online och i våra butiker. Köp idag och njut av en vackert klippt trädgård!

6 produkter

Visar sida 1 av 1