Gå till huvudinnehållet

Vedklyv AL-KO LSH 520/5

Med AL-KO’s vedklyv LSH 520/5 med klyvlängd upp till 52 cm klyver du veden med en bra arbetshöjd så att du kan arbeta länge utan att få ont i ryggen.

Egenskaper

Med AL-KO’s storsäljande vedklyv med stor klyvlängd upp till 52 cm klyver du veden med en bra arbetshöjd vilket innebär att du kan arbeta länge utan att få ont i ryggen. Med den liggande vedklyven klyvs veden lätt och utan problem och ett monterbart stativ med hjul är inkluderat så att vedklyvaren står säkert och även är lätt att transportera. Klyvbordets utformning gör att veden enkelt kan plockas bort eller falla ned i en skottkärra.

AL-KO LSH 520/5 är tillverkad av hållbara material och komponenter som säkerställer en lång livslängd. Innan användning skruvar du upp luftventilen (en vingmutter längst fram på klyven) till hydraloljan för att få längsta möjliga livslängd på klyven.

  • Mobil, stabil och stark vedklyv
  • Stor klyvlängd upp till 52 cm
  • Skruv för luftning av hydralolja för lång hållbarhet
  • Lättmonderad och med stora hjul för enkel transport
  • Tryckkraft 5 ton, effekt 2,2kW/230V

AL-KO

På Granngården är vi glada att kunna erbjuda dig som kund ett komplett sortiment av riktig tysk kvalitet från AL-KO. Varumärket utvecklar och tillverkar innovativa trädgårdsmaskiner för olika behov och användningsområden.