Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Tillbehör & Reservdelar till Snöslunga

Vårda din vinterkompis till snöslunga. Här hittar du användbara tillbehör och reservdelar som brytpinnar och brytbultar, kilremmar och drivremmar. För extra omtanke, överväg att skaffa ett slitstarkt överdrag – eller boka service för din snöslunga här på Granngården.

Underhåll & tillbehör för din snöslunga

Håll koll på din snöslunga. Spana in tillbehören och reservdelarna som är vanligast och ofta behövs för att din snöslunga ska hålla sig i toppform. På Granngården hittar du vanliga tillbehör och reservdelar som drivrem, brytpinne och brytbult – online och i butik. Förresten, spana gärna in vår enkla köpguide för just snöslungor.

Snöslunga – överdrag & service

Förläng livslängden på din snöslunga; skydda med överdrag som håller snö, regn och smuts borta. Se också till att serva din snöslunga med jämna mellanrum för att hålla den i trim. Granngården erbjuder basservice av din snöslunga av våra professionella servicereparatörer i vissa utvalda butiker.

Brytpinnar till snöslunga

Brytpinnar eller brytbultars främsta uppgift är, som namnet antyder, att bryta/stänga av maskinen om något främmande fastnar i snöslungans inmatning; som exempelvis stenar eller större isbitar. Brytpinnen skyddar snöslungans drivsystem från allvarliga skador och bidrar till att undvika kostsamma reparationer.

Kilremmar till snöslunga

Kilremmar är viktiga drivremmar som används i snöslungor för att överföra kraft från motorn till snöskruven. Remmarna är speciellt utformade för att vara slitstarka och tåliga, och spelar en avgörande roll i att driva snöslungan. Summa summarum: de är avgörande för snöslungans prestanda under själva snöskottningen.


Hitta din nya snöslunga på granngården.se eller i en butik nära dig.

Kategori & Filter
    • Populära
7 produkter

Visar sida 1 av 1