Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Trimmertråd

När det är dags att byta trimmertråd hittar du allt du behöver här! Vi har både trimmerlina och tråd som är universal och orginal till just din grästrimmer eller röjare. Välj bland tråd och trimmerhuvuden för röjsåg från bland annat Stihl, Oregon och Ryobi. Våra modeller passar allt från grästrimmer på batteri till bensintrimmers och grästrimmers på el.

Köp trimmertråd och trimmerlina online

Hos oss hittar du bland annat trimmertråd från Stihl i 2mm, 3mm samt trimmerlina från Starline och Oregon. Vi har trimemrlina som enkelt spolas på trimmerhuvud oavsett modell, och de som är specifika efter just din maskin.

Smarta trimmerhuvud till röj och grästrimmer

Byt trimmerhuvud enkelt med ett klick! Vi har smarta trimmerspolar och huvuden med trimmertråd som enkelt byts ut på en sekund. Oregons "Speedload" t.ex. kan öppnas helt utan verktyg och är universell till de flesta bensinröjare. Varje trimmerspole innehåller en full laddning tråd så du slipper krångla med det. Vi erbjuder även Biotrim - en biologiskt nedbrytbar trimmertråd! Faktum är att den är världens första oxo-biologiskt nedbrytbara tråd och bryts ner efter 5-10 år, att jämföra mot annan tråd som tar ca. 600 år att brytas ner.

Köp din trimmertråd & trimmerlina online eller i butik hos Granngården!

Kategori & Filter
    • Populära
48 produkter

Visar sida 1 av 2