Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Märlor till Robotgräsklippare

Märlor till robotgräsklippare – praktiskt och lättanvänt. Just precis! Märlor till robotgräsklippare är små, praktiska tillbehör som underlättar installation och justering av begränsningskabeln runt gräsmattan. Dessa U-formade kabelspikar gör det enkelt att flytta eller förlänga kabeln efter behov. Med märlor får din robotgräsklippare en stabil och effektiv drift.

Märlor till robotgräsklippare är en viktig del av din klippares installation och drift. De används till att hålla begränsningskabel och guidekabel på plats. Kabel läggs runt gräsmattan för att markera var robotgräsklipparen ska klippa. Märlorna kan också användas på begränsningskabeln för att avgränsa områden som inte ska klippas.

När du har haft din robotgräsklippare igång ett tag kan du kanske märka att du behöver justera eller förlänga begränsningskabeln. Då är det väldigt praktiskt att ha några extra märlor hemma för att kunna göra detta smidigt och utan avbrott i användningen av din robotgräsklippare.

På Granngården har vi ett stort utbud av högkvalitativa märlor som passar de flesta robotgräsklippare och kablar på marknaden.

Varför används märlor till robotgräsklippare?

 • För enklare, snabb och mer effektiv installation av begränsningskabeln
 • För att undvika att robotgräsklipparen klipper på fel och oönskade områden
 • För att förlänga livslängden på robotgräsklipparen

Vilken typ av märlor behöver jag?

De flesta märlorna brukar fungera, men här är några saker som kan påverka ditt val av märlor till din robotgräsklippare:

 • Storlek på gräsmattan
 • Typ av underlag på gräsmattan
 • Robotgräsklipparens klipphöjd
 • Områden som behöver avgränsas

Se till att robotklipparen inte kommer åt att skära eller nagga på din kabel och märlor. Dvs stäm av lägsta nivån på din robots klipphöjd och säkerställ att märlorna är under den höjden i gräsmattan.

Hur använder jag märlorna till min robotgräsklippare?

Det är enkelt att använda märlor till din robotgräsklippare. Följ dessa steg vid installation:

 1. Rensa området där du vill lägga tråden
 2. Bestäm var du vill ha begränsningskabeln, markera sedan var du vill lägga märlorna
 3. Använd en klubba för att trycka ned och fästa märlorna i gräsmattan
 4. Koppla sedan in begränsningskabeln i robotgräsklipparen

För mer information om att installera robotgräsklippare kan du läsa vår guide - eller spana in installationshjälp via våra tjänster genom Grannhjälpen.

Märlor till robotgräsklippare är en viktig del vid installation av robotgräsklippare. Hos Granngården hittar du högkvalitativa märlor som passar din robotgräsklippare perfekt. Besök vår butik eller köp online på granngården.se för att hitta rätt märlor till din robotgräsklippare idag!

Kategori & Filter
  • Populära
3 produkter

Visar sida 1 av 1