Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Skarvkoppling till Robotgräsklippare

Skarvkoppling & Skarvdon – till din robotgräsklippare! Med våra smidiga tillbehör kan du enkelt och säkert ansluta din gräsklippare till laddstationen. Granngårdens skarvkopplingar säkerställer att din robotgräsklippare alltid är redo för trädgårdsarbetet!

En skarvkoppling är en viktig del för att koppla samman kablarna till din robotgräsklippare och laddstation. Bra att tänka på: välj en koppling av hög kvalitet som klarar av att hantera de höga belastningar som kan uppstå när robotgräsklipparen är i drift. På Granngården hittar du ett brett utbud av skarvkopplingar som passar till de flesta modeller av robotgräsklippare.

Skarvkopplingen kallas även för skarvdon, anslutningskontakt, kopplingshylsa, kopplingsdon eller kopplingskontakt.

Skarvkopplingar för din robotgräsklippare

Efter att du har köpt en skarvdon, kopplingshylsa eller anslutningskontakt till din robotgräsklippare från Granngården kan du vara säker på att du har en kvalitetsprodukt som passar perfekt för att koppla samman begränsningskabeln. Kopplingen är gjord av hållbart material som tål väder och vind och garanterar en stabil anslutning mellan kablar.

Kvalitet över tid med skarvdon

Det är viktigt att ha en tillförlitlig skarvkoppling när du installerar din robotgräsklippare för att se till att den fungerar som den ska över tid och därmed undvika att begränsningskabeln, som definierar gränserna för klipparens rörelse, går sönder och medför att roboten stannar mitt i sin klippning.

Hur göra en skarvning eller lagning med anslutningskontakt?

Med skarvkopplingen kan du enkelt ansluta två begränsningskablar till varandra. Det är en enkel process. För in kablarna i skarvdonet och pressa ihop. Sen är de anslutna via kopplingen. Kabelbrottet är lagat! Du kan enkelt trycka ner begränsningskabeln med märlor runt gräsmattan för att sedan starta din robotgräsklippare igen.

Förlänga begränsningskabeln med skarvar?

Du kan också använda skarvdon om du exempelvis behöver förlänga din begränsningskabel för att täcka en större yta. Då kan lite extra begränsningskabel behövas.

Köp skarvkoppling för robotgräsklippare online

När du köper din skarvkoppling från Granngården kan du vara säker på att den uppfyller högsta kvalitetsstandarder och är tillverkad för att hålla. Utforska ett brett sortiment av robotgräsklippare och tillbehör. Köp online eller besök en Granngården-butik i din närhet.

Kategori & Filter
    • Populära
3 produkter

Visar sida 1 av 1