Gå till huvudinnehållet

Skarvkoppling till Robotgräsklippare

En skarvkoppling är en viktig del för att koppla samman kablarna till din robotgräsklippare och laddstation.

Det är viktigt att välja en skarvkoppling av hög kvalitet som klarar av att hantera de höga belastningar som kan uppstå när robotgräsklipparen är i drift. På Granngården hittar du ett brett utbud av skarvkopplingar som passar till de flesta modeller av robotgräsklippare.

Skarvkopplingen kan även kallas för skarvdon, anslutningskontakt, kopplingshylsa, kopplingsdon eller kopplingskontakt.

Att tänka på med en skarvkopplingar?

Efter att du har köpt en skarvkoppling, skarvdon eller anslutningskontakt till din robotgräsklippare från Granngården kan du vara säker på att du har en kvalitetsprodukt som passar perfekt för att koppla samman begränsningskabeln. Kopplingen är gjord av hållbart material som tål väder och vind och garanterar en stabil anslutning mellan kablar.

Kvalitet över tid med skarvdon

Det är viktigt att ha en tillförlitlig skarvkoppling när du installerar din robotgräsklippare för att se till att den fungerar som den ska över tid och därmed undvika att begränsningskabeln går sönder och medför att roboten stannar mitt i sin klippning.

Hur göra en skarvning eller lagning med anslutningskontakt?

Med skarvkopplingen kan du enkelt ansluta två begränsningskablar till varandra. Det är en enkel process. För in kablarna i skarvdonet och pressa ihop. Sen är de anslutna via kopplingen. Kabelbrottet är lagat! Du kan enkelt trycka ner begränsningskabeln med märlor runt gräsmattan för att sedan starta din robotgräsklippare igen.

Förlänga begränsningskabeln med skarvar?

Du kan också använda skarvkopplingen om du t.ex. behöver förlänga din begränsningskabel för att täcka en större yta. Då kan lite extra begränsningskabel behövas.

När du köper din skarvkoppling från Granngården kan du vara säker på att den uppfyller högsta kvalitetsstandarder och är tillverkad för att hålla. Det är också enkelt att beställa online från granngården.se. Om du föredrar att handla i en fysisk butik, besök då en av Granngårdens många butiker runt om i Sverige för att se deras sortiment av robotgräsklippare och tillbehör.

5 produkter

Visar sida 1 av 1