Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Viltstängsel

Skydda dina ägor från viltintrång med Granngårdens effektiva viltstängsel – din bästa försäkring mot ovälkomna gäster! Viltstängsel finns i olika varianter med flexibla alternativ. Hitta olika strukturer av viltnät till ditt viltstängsel. Resultat: en kostnadseffektiv lösning för att skydda mot vilda djur eller markera tomtgränser.

Har du problem med vilt som tar dig in på dina marker, trädgård, grödor eller vägar och orsakar skada? Det bästa sättet att komma tillrätta med problem orsakade av vilt är att sätta upp ett bra viltstängsel. I Granngårdens sortiment finns bland annat viltnät med rosettknut som gör det omöjligt för djuren att få upp trådarna och på så sätt forcera stängslet. Vi har skogsplanteringsnät, UV-beständiga viltskyddsnät och skyddsnät från flera välkända varumärken bland annat Allox.

Stängselnät mot vilt

Skydda dig och dina marker mot älg, rådjur och annat vilt med stabila nätstaket. I vårt sortiment finns bland annat viltskyddsnät som kan läggas direkt på marken eller över grödor. Vårt nät med rosettknut motstår dessutom både belastning av djur, snö och rost. Självklart har vi stängselnät i flera olika höjder, längder och bredder. För dig som har problem med vildsvin har dessutom speciellt anpassade vildsvinsstängsel.

Viltnät för trädgård & djurhägn

Granngårdens viltnät är designade med precision för att stoppa vilda djur i deras spår. Det utgör en nästan ogenomtränglig barriär för djur, erbjuder viltnäten överlägset skydd för dina grödor och ägor. Oavsett om det är älgar, rådjur eller andra vilda besökare, ger viltnäten pålitlig säkerhet och långvarig trygghet för dina marker.

🛒 Köp ditt viltstängsel och vilnät online med hemleverans eller direkt i butik hos oss på Granngården!

Kategori & Filter
    • Populära
10 produkter

Visar sida 1 av 1