Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Putsnät

Putsnät är din mångsidiga följeslagare. Dess formstabilitet gör det idealiskt för fågelvoljärer, skydd av smådjur, trädgårdsodling och sikta jord (hejdå klumpar & stenar!). Och självklart – det används även vid putsning av väggar. Putsnät – eller fyrkantsnät, som det också kallas – erbjuder praktiska lösningar för olika ändamål. Låt oss utforska några här nedan 👇👇

Putsnät för att sikta jord

Att använda putsnät för att sikta jord är enkelt. Du tar helt enkelt putsnätet och placerar det över en behållare. Sedan häller du jord över nätet. Putsnätet fungerar som ett filter och låter små jordpartiklar passera medan det hindrar större klumpar och stenar från att komma igenom. Det resulterar i finare och mer användbar jord, perfekt för trädgårdsodling eller andra projekt där du vill ha en jämn och fin jordstruktur.

Putsnät till fågelvoljärer

Fågelvoljärer är inhägnade områden för fåglar där de kan flyga och röra sig skyddade. Vid konstruktionen används putsnät som voljär nät för att säkerställa nätets stabilitet, ge voljären en hög kvalitet och samtidigt undvika att det drar ihop sig. Det ger fåglarna friheten att flyga inom det avgränsade området utan risk att flyga ut.

Putsnät – extra skydd för smådjur

Putsnät är perfekt för små kycklingar, vaktlar, kaniner och andra smådjur. Det ger ett ordentligt skydd från hot utanför stängslet, som nyfikna kattassar. Putsnätets mindre maskor är exempelvis säkrare för små kycklingar än traditionella hönsnät. Kan användas tillsammans med hönsnät som tex extra skydd längst ner på en voljär eller utebur för att skydda mot vilda djur.

Vanliga frågor:

Vad är putsnät?

Putsnät, punktsvetsat och varmförzinkat nät, används inte bara vid putsning av väggar utan också för att sikta jord och skapa trygga fågelvoljärer. Dess flexibilitet gör det även perfekt som extra skydd för smådjur, exempelvis kycklingar.

Hur förbättrar putsnät hållbarheten vid väggputsning?

Putsnätet används som en förstärkning vid putsning av väggar för att minimera risken för sprickbildning och öka väggens hållbarhet genom att ge extra stöd och motståndskraft mot påfrestningar.

Varför är putsnätet användbart vid konstruktionen av fågelvoljärer?

Putsnätet används vid konstruktionen av fågelvoljärer för att säkerställa nätets stabilitet och förhindra att det drar ihop sig. Det ger fåglarna frihet att flyga inom det avgränsade området samtidigt som det skyddar dem från att flyga ut och möjliga faror från omgivningen.

🛒 Beställ putsnät enkelt online eller handla i din närmsta Granngården-butik!

Kategori & Filter
    • Populära
8 produkter

Visar sida 1 av 1