Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Fårstängsel & Fårnät

Bää! Ge dina får den ultimata VIP-behandlingen med Granngårdens fårstängsel och fårnät. Skapa en trygg oas för dina ulliga vänner och låt dem beta fritt. Upptäck vårt sortiment, specialdesignat för att möta alla dina ljuvligt bräkiga behov inom fårstängsel och fårnät. Granngårdens sortiment av fårstängsel och fårnät har utformats med omsorg och expertis för att uppfylla alla behov hos fårägare. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren fårägare, kan du lita på vår erfarenhet och kunskap när det gäller att skapa en trygg och säker omgivning för dina får. Här hittar du allt du behöver för att sätta ett nytt fårstängsel eller fräscha upp en ett befintligt fårnät. Vi har både färdiga paketlösningar i form av elnät med stängselstolpar, men också galvaniserade stängselnät på rulle med rosettknut.

Rymningssäker hage

Får är knepiga att hålla inne på grund av den tjocka ullen som effektivt isolerar mot elektriska stötar från elstängsel. För att skapa en säker fårhage och förebygga eventuella rovdjursangrepp krävs noggrann planering och användning av högkvalitativa material.

Granngården erbjuder olika alternativ av fårstängsel och fårnät som matchar olika behov. Våra enklare fårnät i galvaniserat stål är perfekta för mindre till medelstora inhägnader. För extra säkerhet har vi även elstängselnät.

Getter är ett helt annat kapitel i utmaning gällande rymningssäkerhet! Ett getstängsel är utmanande att få rymningssäkert - getter är smarta krabater som dessutom är fenomenalt duktiga på att klättra på allting, inklusive nätet. Så när du bygger stängsel till getter ta även med i beräkningen att det inte ska finnas någonstans de kan trassla in sig i stängslet och fastna.

Varför välja Granngårdens fårstängsel och fårnät?

1. Säkerhet och trygghet: Granngårdens fårstängsel och fårnät är konstruerade med fokus på att skapa en säker och trygg miljö för dina får. Dessa strukturer håller fåren inom det avsedda området och skyddar samtidigt mot potentiella yttre hot.

2. Lång livslängd: Våra materialval för fårstängsel och fårnät håller högsta kvalitet och är särskilt designade för att stå emot de påfrestningar som uppstår vid fårhållning. Lång livslängd, alltså! Tryggt för dig och dina pälsklädda kompisar.

3. Enkel installation: Granngårdens fårstängsel och fårnät är utformade med användarvänlighet i åtanke. Det gör våra produkter idealiska för alla, från nybörjare till erfarna fårägare, och underlättar skapandet av en säker fårhage.

Experttips för vård och underhåll

1. Regelbunden Inspektion: Regelbundna inspektioner är nyckeln till ett hållbart fårstängsel och fårnät. Genom att regelbundet inspektera strukturen kan du snabbt upptäcka och åtgärda eventuella skador eller slitage, vilket minimerar risken för felfunktion och förlänger livslängden.

2. Vegetationskontroll: Håll området runt fårområdet fritt från övervuxen vegetation. Övervuxen vegetation kan påverka stängslets effektivitet och öka risken för skador. Genom att regelbundet kontrollera och sköta vegetationen säkerställer du att ditt stängsel och nät fungerar som det ska.

3. Rengöring: Vid behov, rengör stängslet och nätet från smuts. En ren och välskött struktur inte bara främjar hållbarheten utan möjliggör också en effektivare strömfördelning

Vanliga Frågor och Svar:

Kan Granngårdens fårstängsel och fårnät användas för andra djur än får?

Ja, våra produkter är mångsidiga och kan användas för andra smådjur och boskapsarter. Se till att välja rätt höjd och material beroende på ditt specifika djurs behov.

Hur påverkar vädret hållbarheten på fårstängsel?

Fårstängsel och fårnät är gjorda för att stå emot olika väderförhållanden. För att säkerställa lång livslängd är det viktigt med regelbunden inspektion, rengöring och att undvika att snö eller is samlas upp.

🛒 Beställ fårstängsel & fårnät online på granngården.se eller köp i din lokala Granngården-butik!

Kategori & Filter
    • Populära
6 produkter

Visar sida 1 av 1