Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Trådvinda

Rulla upp – rulla ut! Trådvinda, upprullare eller stängselvinda underlättar arbetet med din stängseltråd. Trådvindor håller stängseltråden organiserad, tryggad och minimerar skador. På Granngården hittar du marknadens bästa trådvindor.

En trådvinda gör ditt stängselprojekt lite enklare. Oavsett om det handlar om band, rep eller järntråd och aluminiumtråd – en trådvinda hjälper till med upprullandet och utrullningen av stängseltråd.

Robusta trådvindor för stängsel

För att välja den optimala trådvindan bör du först kolla vilken typ av elstängseltråd du använder, och hur mycket tråd vindan behöver rymma. Det är av vikt att välja en trådvinda som är tillräckligt stor och robust för att möta dina specifika behov.

Trådvindor tillverkas oftast av plast, metall eller en kombination av båda materialen. Det valda materialet beror på trådvindans användningsområde och önskad hållbarhet.

Generellt sett är trådvindor lämpliga för de flesta typer av elstängseltråd, men vårt tips: Läs produktbeskrivningen och tillverkarens rekommendationer. För att säkerställa att trådvindan är kompatibel med din specifika elstängseltråd.

🛒 Köp trådvinda online på granngården.se eller i någon av Granngårdens 100+ butiker!

Kategori & Filter
    • Populära
5 produkter

Visar sida 1 av 1