Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Paddockstolpar

Paddock-kärlek! Jajamen. Du är alltså redo för ditt drömprojekt. Låt oss därför guida dig rätt i valet av stolpar för din blivande paddock. Trä-, komposit- eller metallstolpar – du bestämmer. Heja dig, din häst och årets finaste paddock.

Lite skämt, lite allvar. Känn ingen prestationsångest. Känn däremot skaparglädje och harmoni. En sak i taget, tänker vi. Och därför är valet av stängselstolpar till din blivande paddock av största vikt. Hållbart, tryggt och snyggt!

Välj rätt stolpar till din paddock

Paddockstolpar finns i olika material, inklusive trä, metall och komposit. Trästolpar ger en rustik känsla, medan metallstolpar oftast är mer hållbara och kräver mindre underhåll. Kompositmaterial kombinerar ofta styrkan hos metall med den naturliga estetiken av trä.

Planera, mät & säkra

Mät noggrant för att säkerställa korrekta avstånd mellan stolparna och rätt höjd. En välplanerad paddock ger inte bara en bättre ridupplevelse utan minskar också risken för skador på stängslet.

För att säkerställa långvarig hållbarhet är det viktigt att korrekt säkra dina paddockstolpar. Använda robusta och väl förankrade stolpfästen för att minimera risken för att stängslet ska rasa eller skadas. Det är också en god idé att behandla trästolpar med lämpligt skydd för att öka deras livslängd.

Inspireras och läs mer: om paddock och grindar, om våra kompletta staketpaket. Möjligheterna är många.

Vanliga frågor:

Vilket material är bäst för paddockstolpar?

Valet beror på dina preferenser och budget. Trä ger en naturlig känsla, medan metall och kompositmaterial är mer hållbara och kräver mindre underhåll.

Hur många stolpar behöver jag för min paddock?

Antalet stolpar beror på paddockens storlek och form. En grundregel är att placera stolpar med cirka 3-4 meters mellanrum för att säkerställa stabilitet.

Hur höga bör paddockstolparna vara?

Paddockstolparnas höjd beror på din hästs storlek och hopphöjd. Generellt sett bör stolparna åtminstone vara mellan 1,2 och 1,5 meter höga.

🛒 Köp paddockstolpar online med hemleverans eller direkt i butik hos oss på Granngården!

Kategori & Filter
    • Populära
5 produkter

Visar sida 1 av 1