Gå till huvudinnehållet

Stolpdrivare

Hitta rätt stolpdrivare till ditt arbete med stängsel och stängsling. Vi har stängseltillbehören som hjälper dig få upp stängsel lättare. Använd stolpdrivaren för att lättare få ner stängselstolparna i marken. Den kan se enkel ut men väldigt rejäl och effektiv. Ger dig betydligt mer rent fokuserad styrka ner i marken så det är enklare att få stolparna raka och snabbt få ner dem. Skonar också kroppen i sin rörelse -något din rygg lär tacka dig för när hagen är färdigbyggd! Du kan också använda dig av en bra stängselklubba tillsammans med nerslagningsrör om det föredras.

Köp stolpdrivare och stolpnedslagare online på granngården.se

För större hagar kan vi varmt rekommendera en rejäl bensindriven jordborr och spett sparar mängder med tid ute i hagarna när det kanske är rötter, sten och tung lera som behöver forceras!

Är det svårt att veta hur du ska stängsla?

Spana in vår stora guide som hjälper dig välja rätt stängsel full av tips på hur du stängslar på rätt sätt! Du kan beställa ditt stängsel och alla tillbehör direkt online på granngården.se med hemleverans eller köpa i någon av våra butiker.

Allt du behöver till stängslingen!

Köp dina stängseltillbehör online med hemleverans direkt till dörren, eller besök något av våra butiker!

Filter
    • Populära
1 produkter

Visar sida 1 av 1

Kategorier