Gå till huvudinnehållet

Hönsnät och Sexkantsnät

Har du redan eller ska du skaffa höns? Eller ska du kanske börja skulptera? Ett bra hönsnät har många användningsområden och fungerar lika bra som skyddsnät och villastängsel som för att bygga ett nätstängsel för dina höns.

I Granngårdens sortiment finns bland annat galvaniserad och förzinkad hönsnät av ståltråd, det kallas även för sexkantsnät. Vi har även sexkantigt hönsnät i plast som lämpar sig utmärkt i trädgården eller som planteringsnät. Självklart finns även tillbehör som stängselstolpar och stängseltråd för dig som är på jakt efter det.

När du ska bygga speciellt för kycklingar och tänker på kycklingnät passar det utmärkt att komplettera upp med putsnät längst ner på hönsgården för att skydda kycklingarna ytterligare mot t.ex. katter utanför hönsgården. De små kycklingarna ska heller inte kunna fastna i gallret och då är putsnätets maska i en tryggare storlek än de klassiska hönsnäten.

Nät för att bygga hönsgård

Vårt galvaniserade och förzinkade hönsnät av ståltråd finns i flera olika höjder, längder, rutstorlekar och trådtjocklekar - perfekt för dig som ska sätta upp en hönsgård. Vi har även hela nätsektioner för att snabbt sätta upp ett färdig inhägnad för dina djur. Tänk på att:

  • Höns är värmekänsliga så se till att rastgården har bra med skugga
  • Sätt gärna upp ett hönshus innanför stängselnätet
  • Var noga med hygien och rengöring där du har dina djur

Beställ hönsnät enkelt online eller handla i din närmsta Granngården-butik!

Kategori & Filter
    • Populära
25 produkter

Visar sida 1 av 1

Kategorier