Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Ringisolator för elstängsel

Ringisolatorer isolerar elstängseltråden från stolparna och bidrar till att skapa effektiva samt pålitliga hagar och inhängnader. Beroende på modell fungerar dessa isolatorer även med elrep och smalare elband. Utforska Granngårdens sortiment av ringisolatorer – låt strömmen flöda fritt och säkert!

Ringisolatorer för säkra elstängsel

Ringisolatorer är, enkelt uttryckt, superhjältarna som håller din elstängseltråd isolerad från stolparna. Komponenter som är avgörande för att säkerställa effektiviteten och långvarig användning av ditt elstängsel.

Vissa ringisolatorer är utrustade med en metallkärna, vilket ökar isolatorns robusthet och stabilitet. Dock är dessa mindre lämpliga för kraftiga aggregat och järntråd eftersom slitage som når ända ner till metallen kan orsaka kortslutning.

Spana in alla isolatorer hos Granngården och klappa dig själv på ryggen – du är ett steg närmare ett elstängsel!

3 fördelar!

En, två, tre fördelar med ringisolatorer till elstängsel 👇👇

  • Ringisolatorer bidrar till att stabilisera elstängslet genom att hålla tråden isolerad från stolparna, vilket ger en jämn och pålitlig strömfördelning.
  • Genom att förhindra kortslutning och oavsiktlig strömavledning ökar ringisolatorerna säkerheten för både människor och djur som befinner sig nära elstängslet.
  • Isoltaorernas konstruktion ger dem förmågan att motstå slitage och påfrestningar, vilket bidrar till långvarig prestanda under olika användningsförhållanden.

Vanliga frågor:

Vad är en ringisolator?

En ringisolator är en stark isolator för elstängsel. Den har en skruv med kraftiga gängor som du skruvar in i en trästolpe. Den yttre delen är gjord av plast och har formen av en ring med en liten öppning uppåt.

Är ringisolatorer kompatibla med alla typer av elstängseltråd?

Ja, ringisolatorer är oftast designade för att vara kompatibla med olika typer av elstängseltråd och elrep, men vissa passar också till exempelvis smalare elband.

🛒 Beställ dina ringisolatorer online på granngården.se eller köp i din lokala Granngården-butik!

Kategori & Filter
    • Populära
7 produkter

Visar sida 1 av 1