Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Järntråd

Spänn åt! Järntrådens mångsidighet för stängsel och elstängsel gör den till en flexibel lösning för olika ändamål – från byggprojekt till trädgårdar och nötkreaturshagar. Upptäck den bästa järntråden hos oss på Granngården.

Högledande järntråd

Förzinkad järntråd (eller high tensile-tråd) har genomgått galvanisering, där den täcks med ett tunt zinklager för att skydda mot rost. Granngårdens järntråd har dessutom så pass hög ledningsförmåga att inget ohm-värde behöver anges.

Järntråd, särskilt i galvaniserad form, är en pålitlig och flexibel resurs för att skapa både stängsel och elstängsel. Dess användning sträcker sig från att binda och hålla fast isolering i byggprojekt till att konstruera robusta stängsel för bland annat djurhagar.

Fördelarna inkluderar den praktiska hanteringen, hållbarheten mot väder och vind samt dess förmåga att fungera som stängseltråd både för elektriska och konventionella stängsel. Låt oss räkna upp två till 👇👇

Bra ledningsförmåga: Idealisk för permanenta elstängsel med utmärkt elektrisk ledningsförmåga.

Rostskydd: Galvaniseringen skyddar mot rost, vilket gör järntråden lämplig för långvarig användning utomhus.

High Tensile-tråd

Granngården erbjuder också High tensile-tråd, som är en försträckt galvaniserad järntråd med hög draghållfasthet och lång livslängd. HT-tråden lämpar sig enbart för permanenta stängsel. Vi har också hörnisolatorer som är anpassade för HT-tråd.

Fakta om High Tensile-stängsling

  • HT-tråden är mycket styv och kräver mer arbete.
  • Hörnor i et HT-stängsel kräver annorlunda konstruktion på grund av hög trådspänning.
  • Använd upprullningsanordning för att montera tråden långsamt.
  • Alternativt, rulla upp 2-3 varv och snurra tråden i motsatt riktning.


Djurstängsel & växtstöd

Bjud mer än gärna in järntråden till ditt projekt. Här är några exempel på dess användningsområden 👇👇

Djurstängsel: Särskilt lämplig för större djur som kor, kan järntråd användas för att konstruera robusta och kostnadseffektiva inhägnader.

Stöd för växter: Järntråd fungerar utmärkt som stödstruktur för växter och buskar, hjälper dem att växa uppåt och skapa organiserade trädgårdsutrymmen.

Vill du se mer fantastisk tråd? Spana då in alla våra modeller av stängseltråd och elstängseltråd här.

Vanliga frågor:

Varför välja järntråd för stängsel och elstängsel?

Järntråd är populär på grund av sin flexibilitet, pålitlighet och mångsidighet. Den fungerar väl i olika miljöer och är kostnadseffektiv för att skapa säkra inhägnader.

Är järntråd lämpligt för elstängsel?

Absolut. Järntråd är en utmärkt ledare och kan användas i elstängsel för att skapa en effektiv avskräckande barriär, särskilt för mindre djur.


🛒 Köp järntråd online på granngården.se eller i någon av Granngårdens 100+ butiker.

Kategori & Filter
    • Populära
7 produkter

Visar sida 1 av 1