Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Bandisolator för elstängsel

Stolpkompis! Bandisolatorer är nödvändiga komponenter för att montera ett komplett elstängsel med tillhörande elband. Avsikten är lika tydlig som klok: en pålitlig och långvarig lösning för områdesskydd och djurhantering.

Välj rätt bandisolator

Bandisolatorer är välbehövda komponenter till ditt elstängsel tack vare deras enkla installation, förmåga att hålla elbandet på plats och långvariga hållbarhet. Deras konstruktion gör det möjligt att snabbt och enkelt montera elstängslet på olika underlag utan krångliga verktyg.

Du kan välja en kombination av bandisolatorer med frigång och de som är låsbara. Låsbara bandisolatorer håller elbandet sträckt men behöver av ekonomiska skäl inte sättas på och låsa vid varje stolpe.

Granngården erbjuder allt du behöver för att bygga ett komplett elstängsel med elband som passar utmärkt till hästhagarna.

3 fördelar med bandisolatorer

Smidig Installation: Bandisolatorer är enkla att installera på olika underlag som trä- eller metallstolpar. Snabb och effektiv uppsättning utan krångliga verktyg.

Justerbarhet: Bandisolatorer gör montering av elbandet enkel, och spänningsanordningar används för att justera spänningen i elstängslet. Anpassningsbar för att möta olika behov.

Säkerhet: Bandisolatorer minskar risken för skador på både djur och människor som kan uppstå vid kontakt med elstängslet.

🛒 Beställ dina bandisolatorer online på granngården.se eller köp i din lokala Granngården-butik!

Kategori & Filter
    • Populära
9 produkter

Visar sida 1 av 1