Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Trådspännare

Spänn din stängseltråd! Trådspännare eller stängselsträckare används för att sträcka och upprätthålla spänningen i tråden mellan stängselstolpar. Resultat: Ett sträckt och stabilt stängsel som effektivt håller djur ute eller inne.

Trådspännare – din superhjälte!

En stängselspännare är en central del av stängselinstallationer och spelar en avgörande roll för att upprätthålla optimal trådspänning. Här är några fördelar 👇👇

Säkerhet: Ett slakt stängsel ökar risken för skador eftersom det saknar tillräcklig spänning, vilket ökar kontaktrisken och minskar stängslets avskräckande effekt.

Effektivitet: En välspänd stängseltråd ökar elstängslets avskräckande effekt genom att fungera som både en elektrisk barriär och ett fysiskt hinder.

Hållbarhet: Genom att bibehålla trådspänningen minskar risken för skador på tråden från väder, djur eller andra yttre påverkningar. Längre livslängd för stängslet, alltså.

För att upprätthålla optimal spänning i ett nätstängsel används ofta en överliggare. Oavsett så är det en fördel att spänna elstängseltråden med en stängselspännare. Metalltrådar är effektiva men kan töja sig vid höga temperaturer, vilket då kan resultera i ett slakt nät. Då är trådspännare din behövliga superhjälte.

Så. Högkvalitativa trådspännare från Granngården säkerställer optimal prestanda och lång hållbarhet för ditt elstängsel. Och du, missa inte alla fantastiska stängseltillbehör som finns på Granngården.

Köp trådspännare online på granngården.se eller i någon av Granngårdens 100+ butiker!

Kategori & Filter
    • Populära
4 produkter

Visar sida 1 av 1