Gå till huvudinnehållet

Solcellspanel

Hitta solcellspanel för elstängsel och elstängselaggregat hos Granngården. Vi har olika solcellspaneler för att koppla till elstängselaggregat ute i hagen. Komplettera ditt elstängsel med miljövänlig och självgående uppladdning. Köp solceller till elaggregat och elstängselaggregat online på granngården.se

Till vad används solcellspaneler för stängsel?

Solcellspanelerna är en utmärkt energikälla som kan hjälpa dig till ett efektivt elstängsel på områden som inte är så lätta att dra fast ström till, det kan vara temporära inhägnader eller stängsel för de djurslagen som snarare skyddar djuren än att stängslet ska hindra utbrytning som för stängsel till höns och kaniner där en solcellsdriven extra slinga utanför djuren rasthage kan hjälpa till att avskräcka räv och mink.

Solcellerna ansluts till ett passande elstängselaggregat som i sin tur kopplas till själva stängslet.

Tänk på att det alltid är en god idé att ha med sig en stängseltestare för att kunna se över så att stängslet håller rätt styrka i hela hagen och kan indikera om några problem har uppstått.

Är det svårt att veta hur du ska stängsla?

Spana in vår stora guide som hjälper dig välja rätt stängsel full av tips på hur du stängslar på rätt sätt! Du kan beställa ditt stängsel och alla tillbehör direkt online på granngården.se med hemleverans eller köpa i någon av våra butiker.

4 produkter

Visar sida 1 av 1