Gå till huvudinnehållet

Klösträd & Klösbräda

Har du en katt som behöver stimulans och sysselsättning är klösträd, katträd eller klösbräda en riktigt bra leksak.

Hos oss på Granngården hittar du fantastiska klösträd i många olika storlekar som passar för alla olika katter.

Oavsett om du behöver ett klösträd, katträd, klösstolpe, klöspelare, klösbräda, klösmatta eller kattkoja – har vi flera varianter av klösmöbler som din katt kommer att älska. Hitta alternativ av enkla och billiga klösträd samt ett utbud av mer rejäla och avancerande katträd hos Granngården.

Köpa klösträd – viktigt att tänka på

  • Är din katt aktiv eller om du har flera katter är det viktigt att välja ett klösträd som är stabilt och med lite större storlek.
  • Om du har flera katter är flera klösträd att rekommendera för att undvika bråk.
  • Väldigt lekfulla och vilda katter kan behöva ett klösträd med flera ben som fördelar vikt och stabilitet jämnt på flera pelare eller ben.
  • Katter som gillar lugn och ro kommer uppskatta sovkojor eller sovplatser i klösträdet eller klösmöbeln.
  • Har du ont om plats eller vill stimulera din katt ännu mer, kan ett vägghängt klösträd vara en smart lösning.
  • När du köpt ditt nya klösträd, tänk på att uppmuntra och belöna katten när den använder sitt nya klösträd. Då förstärker du kattens beteende att hålla sig till sitt klösträd och låta bli dina möbler.

Rädda möblerna med ett katträd eller klösbräda

Du kanske är mån om din soffa eller möblerna i hemmet och gärna ser att din katt inte vässar sina klor på den tygbeklädda inredningen i vardagsrummet? Med ett klösträd får katten sin egen klösmöbel att aktivera sig och träna och stimulera sina naturliga klätterkunskaper på. Kom ihåg att belöna med godsaker och uppmuntra katten när den använder sitt nya träd. Då befäster du ett önskvärt beteende. Investera i ett klösträd så får du ha dina möbler och inredning i fred!

Klösträd för att vässa klorna

Det är fullt naturligt att katten vill träna och vässa klorna. För att få kissen att sluta göra det på dina saker som du värdesätter, behöver du erbjuda ett intressant alternativ för katten. Samtidigt vill du kunna leva och stå ut med ytterligare en möbel i ditt hem. Därför erbjuder vi snygga och stilrena klösmöbler av olika storlekar och utseende. Du kan välja kattställning efter färg, smak och platsutrymme i ditt hem. Kika på våra olika klösmöbler och träd i vårt breda sortiment och välj ett klösträd som passar dig och din katt perfekt i smaken.

Olika storlekar på katträd och klösbräda

På Granngården kan du välja mellan stora klösträd eller mindre. Vi har även vägghängda och fristående typer av träd som din katt kan träna klorna på. Kattklös eller klösträd kan fungera både som träningsstation och klätterträd, men också som viloplats att krypa upp i och ligga och jäsa en stund. Trädet blir helt enkelt kattens lilla koja där den trivs och mår bra. Tillsammans med vanliga kattleksaker så blir katten aldrig uttråkad.

Mindre och lugna katter klarar sig gott med ett litet träd. Aktiva och större katter gillar mer avancerade och stora katträd. Har du dessutom mer än en katt, kan det vara bra att erbjuda flera klösträd för att de ska samsas men också stimuleras och aktiveras på bästa sätt.

Köp klösträd och klösbräda till din katt i Granngårdens butiker eller direkt online på granngården.se.!

18 produkter

Visar sida 1 av 1