Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Kattsele & Koppel

Alla katter bor inte på landet och spenderar sin vardag ute i naturen. Kanske bor du i lägenhet eller villa och vill kunna ta promenader med din innekatt utomhus? Att promenera med katten är en typ av aktivering, läs även om fler tips för att aktivera och stimulera din katt. Med en bekväm kattsele och mjukt kattkoppel kan du och din innekatt gå ut på mysiga och spännande promenader tillsammans utan att riskera att komma bort från varandra.

I Granngårdens sortiment finns mjuka, bekväma och ställbara kattselar i många olika färger och material. Alla våra selar har medföljande koppel och finns med reflex, namnbricka och snabbspänne. Självklart har vi även snygga halsband till din katt om din kisse föredrar det framför sele.

Kattsele för din innekatt

En kattsele är ofta mer bekväm och mindre slitsam för katten både som kattunge och i vuxen ålder. I vårt sortiment finns ställbara kattselar som passar den växande katten genom alla åldrar.

Kattkoppel

För dig som redan har en sele eller halsband finns även kattkoppel att köpa separat. Vi har bland annat kattkoppel från Dogman i flera färger och längder.

Köp kattsele och kattkoppel i butik för innekatt och utekutt online på granngården.se med hemleverans!

Kategori & Filter
    • Populära
5 produkter

Visar sida 1 av 1