Gå till huvudinnehållet

Bur & Hus & Hage - för Smådjur och Gnagare

Ditt smådjur behöver ett tryggt och ombonat hem där den trivs. Den behöver en varm och mysig sovplats, en praktisk matplats och roliga och stimulerande leksaker att aktivera sig med. Passa på att läsa våra bästa tips kring hur du aktiverar din kanin! Här hittar du alla våra kunskapsartiklar om smådjur.

Smådjur älskar att leka och genom lek håller de sina kroppar i god kondition. Med hjälp av kluriga och roliga leksaker får din gnagare både mental och fysisk stimulans. Hos oss hittar du leksaker, hus, burar och inredning för ditt smådjur i olika modeller och storlekar så att du kan välja det som passar dig och dina smådjurs behov.

Kaninbur

Till sin kanin behövs en bra kaninbur oavsett om den ska vara inomhus eller kaninbur utomhus. Våra kaninburar är gjorda av Akaciaträ och är tålig mot väder och vind. Burarna är rymliga så att det finns gott om plats för kaninen/kaninerna att leka och få motion. De har praktiska luckor för enkel rengöring och finns i olika storlekar. Som kaninägare vill du såklart att ditt djur ska trivas i sitt hem och för att djuren ska ska trivas i sin bur är det viktigt att buren är ren och fräsch. För att smådjuren ska ha ett mjukt och skönt underlag är halm, spån och strömedel det du kan placera i din kaninbur.

Kaninbur ute

Om du har en kanin/kaniner som lever utomhus är det viktigt att du har en kaninbur som är säker och ger dem trygghet, är hemtrevlig, skyddar dem mot väder och vind och att buren är säker för djuren. Vi har kaninbur ute som finns i olika storlekar och finns i en eller två våningar, allt för kaninerna ska ha utrymme och kunna leka.

Passa på att läsa våra bästa tips kring hur du undviker värmeslag hos smådjuren! Här hittar du alla våra kunskapsartiklar om smådjur.

För att ditt husdjur ska må bra är det viktigt att den får ett bra foder som innehåller alla näringsämnen, vitaminer och mineraler. Alla smådjur har olika behov och det är därför viktigt att du hittar den mat som passar ditt husdjur bäst. I vårt sortiment hittar du kaninbur, stora som små, smådjursleksaker och mat och näring för ditt husdjur. Kolla in en av våra butiker eller köp online på granngården.se med hemleverans.

Kategori & Filter
    • Populära
48 produkter

Visar sida 1 av 2