Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Kattburar & Transport

Oavsett om du och din katt ska ut på långtur eller en kortare tur är det viktigt att ni båda sitter säkert och tryggt i en kattbur, transportbur eller transportväska. Kattburen blir som ett säkert utrymme för katten som lätt kan bli stressad av folkmassor och stimmiga miljöer som bussar och annat. Vissa katter gillar inte att åka bil medans andra älskar det. Det handlar oftast om att vänja sig.

Köpa transportbur till din katt - tänk på detta

För att göra transporten så behaglig som möjligt är det viktigt att se till att kattens transportväska är bekväm och mysig. Katter som vänjer sig vid att åka bil i en tidig ålder har sällan problem med resor senare i livet. Du märker om din katt blir orolig av att åka bil om den jamar mycket, kräks, kissar eller bajsar i transportburen.

Läs mer om att resa med katt i vår stora guide.

Tips när du ska köpa transportväska:

  • Ett tips för att vänja katten vid transportburen är att ställa fram den i hemmet långt innan resan som möjligt. Då vänjer sig katten och blir inte lika orolig när det är dags att hoppa in buren.
  • Tänk också på att göra kattens transportväska så mysig som möjligt med en pläd eller filt i botten som katten gärna haft i hemmet, så lukten känns bekant.
  • Med hjälp av andra praktiska transporttillbehör kan du dessutom underlätta resan för både dig och din jamande vän. Är du orolig för att det ska ske en olycka i bilen kan du till exempel lägga Puppy Pads i botten på kattburen så blir den lättare att städa ur.
  • Du kan också locka katten med lite gott torrfoder eller kattgodis i väskan, och mysa till det med favoriten bland kattleksakerna.

På Granngården erbjuder vi noggrant utvalda kattburar och transportväskor så att du ska kunna välja det som passar dig och din katt bäst. Hitta en bra transportbur som passar dina behov och köp i närmsta butik eller handla online på Granngården.se med hemleverans!

Kategori & Filter
    • Populära
10 produkter

Visar sida 1 av 1