Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Kattlucka

Tass in, tass ut! Kattlucka till din katt hittar du här hos Granngården. Manuella kattluckor eller kattlucka med chipläsare. Med olika låsningsmetoder samt magnetstägning. Möjligheterna är många – och din katt är i rampljuset!

Köp kattlucka på granngarden.se

Kattlucka – frihet för din katt

En kattlucka kan revolutionera vardagen för både dig och din katt. En chipstyrd kattlucka läser av din katts mikrochip eller ID-bricka, vilket innebär att endast din katt får tillgång till hemmet. Detta skyddar mot oönskade besök från andra djur och ger dig trygghet. Eller så väljer du en enklare variant – ibland räcker ju det! En sak är säker: med en lucka kan katten röra sig fritt in och ut som den vill, vilket minskar stress och ökar välbefinnandet. 3 fina fördelar med kattlucka 👇👇

✅ Frihet för katten: Din katt kan själv bestämma när den vill gå ut eller in, vilket minskar stress och ökar välbefinnandet.

✅ Bekvämlighet för dig: Du slipper öppna dörren ständigt, och med en chipstyrd lucka kommer endast dina katter in.

✅ Energieffektivitet: En isolerad kattlucka minskar värmeförlusten, vilket kan sänka dina uppvärmningskostnader.

Många storlekar och varianter av luckor finns det till katt och husdjur. Extra populära modeller är microchipkattluckor och isolerad lucka som minskar värmeförlusten från huset där luckan sitter monterad.

Guide: Välj rätt kattlucka!

Mitt i prick! Hos Granngården hittar du rätt lucka till din katt. Anpassad efter pälsklingens storlek och era behov. Välj och varaka – manuell kattlucka eller för microchip? Du och din katt bestämmer. Här är x populära kattluckor som får hela familjen att jama av lycka 👇👇

Petsafe Staywell Original 715

Manuell 2-vägslucka för husdjur med stängningspanel. Inga lås eller knappar. Tunnelförlängning säljs separat.

Petesafe 4-vägs Vit/Brun

Manuell kattlucka med magnetstängning och 4-vägslåsning för total kontroll. Välj mellan öppet, stängt, utåtgående eller inåtgående. Kan installeras i glas. Tunnel 5 cm medföljer.

Petsafe Microchip Vit/Brun

Kattlucka med chipläsare och 4-vägslåsning. Endast dina katter kommer in. Luckan hanterar upp till 40 katter – om du vill … Tunnel 7 cm medföljer. Luckan kan installeras i glas.

PetMate Cat Microchip/ID-bricka

Chipläsande kattlucka för upp till 30 katter. Enkel programmering med LED-display som bekräftar registreringen. Förhindrar obehöriga djur.

PetMate Cat 4-vägs Vit

Transparent 4-vägs kattdörr med glidlås och magnetstängning. Ställbar i fyra positioner: öppen, stängd, utåt, inåt. Finns i två varianter: med eller utan 50 mm tunnel.

PetMate Cat 2-vägs Vit

Transparent 2-vägs kattdörr med glidlås och magnetisk stängning. Kan ställas in på "låst" eller "öppet". Perfekt för tunna dörrar.

Guide: Så installerar du kattluckan!

Lätt som en plätt. Säger vissa. Om inte – be om hjälp! Välj en lucka som passar dig och din katt, med eller utan microchip. Bra att veta: Produktdetaljer, manualer och fler videofilmer finns – klicka dig in på respektive produkt/kattlucka. Fakta och inspiration.

FAQ om kattlucka

Vad är en kattlucka?

En kattlucka, eller kattdörr, är en mekanisk eller elektronisk enhet som gör det möjligt för katter att komma in och ut ur huset på egen hand. Det är en praktisk lösning för kattägare som vill att deras katter ska ha frihet att gå ut och komma in när de vill. Luckorna är många gånger snarlika med hundlucka som en mer generell "husdjurslucka". Kattlucka kanske även kan kallas för kattöppning kattport eller kattdörr beroende på vad du föredrar för ord för att släppa ut din katt automatiskt.

Vilka är fördelarna med en kattlucka?

En kattlucka ger din katt frihet att gå in och ut när den vill, vilket kan minska risken för beteendeproblem som orsakas av att katten känner sig instängd. Det gör också att du inte behöver släppa ut eller in katten hela tiden, vilket är särskilt praktiskt om du inte jobbar hemifrån eller har en hektisk livsstil och inte är hemma så mycket.

Vilken storlek ska jag välja?

För att välja rätt storlek på din kattlucka bör du mäta din katt från tass till axel och se till att kattluckan är tillräckligt stor för att din katt ska kunna komma in och ut bekvämt.

Kan jag installera kattluckan själv?

Ja, de flesta kattluckor är enkla att installera själv. Du behöver bara en såg och lite verktyg. Följ instruktionerna som medföljer kattluckan och se till att du väljer rätt verktyg för den typ av dörr eller vägg du ska installera kattluckan i.

Var kan jag köpa en kattlucka?

Du kan köpa en kattlucka hos Granngården, både online och i butik. Vi har ett brett utbud av olika typer av kattluckor som passar olika behov och budgetar. Besök vår hemsida eller besök en av våra butiker för att se vårt sortiment och hitta den perfekta kattluckan för dig och din katt.

Köp din kattlucka hos Granngården idag och ge din katt friheten att komma och gå som den vill!

Kategorier

Kategori & Filter
    • Populära
19 produkter

Visar sida 1 av 1