Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Burspån - Hö Halm Kutterspån & Strö

Hitta bomaterial som burspån, burströ och bottenströ till din gnagare här! Som ägare till en kanin, ett marsvin eller annan gnagare, månar du självklart om att ditt djur ska må bra och ha ett trivsamt bo och hem. För att ditt smådjur ska trivas i sin bur är det viktigt att buren alltid är ren och fräsch med nytt burspån som byts ut efterhand. I vårt sortiment hittar du bottenmaterial eller burspån som halm, spån och strömedel, papperspellets och naturströ så att du kan ge ditt smådjur ett mjukt, skönt och hygieniskt bo. Här hittar du alla våra smådjursburar, hus och hage.

Vad är bomaterial för smådjur?

Materialen som vanligtvis används för smådjur och gnagare, såsom kaniner, hamstrar och marsvin, i deras burar är en typ av bomaterial, bottenmaterial och/eller bäddmaterial. Bomaterialen ger en bekväm och hygienisk miljö för dessa husdjur.

Några vanliga typer av bädd- eller bomaterial inkluderar träspån, pappersbaserat material, hö, halm och återvunna papperspellets. Dessa material hjälper till att absorbera fukt, kontrollera lukt och ge en mjuk yta för djuren att gräva och bygga bo i. Det är viktigt att välja bäddmaterial som är säkert, giftfritt och lämpligt för de specifika behoven hos det smådjur eller gnagare som man har som husdjur. Vi har noga valt ut just säkra och trygga material från kvalitativa leverantörer för dig som kund.

Så kolla runt och upptäck vårt breda utbud av bäddmaterial och strö för smådjur och gnagare. Vi erbjuder hö, halm, träströ, pappersströ, kutterspån och bottenströ av hög kvalitet för att skapa en bekväm och hygienisk miljö i ditt husdjurs bur. Vårt sortiment inkluderar också olika typer av bomaterial och burströ för att tillgodose behoven hos olika arter. Sen finns det också olika typer av dammfritt strö eller dammfri pappersströ.

Ge ditt husdjur det bästa genom att välja högkvalitativa produkter som främjar deras välbefinnande. Bläddra gärna genom vårt sortiment av hö, halm, burspån och andra strömaterial här på granngården.se.

Bäddmaterial och Strö för Smådjur och Gnagare

Då alla smådjur är lite olika så försöker vi ha ett bredare utbud av olika typer av material och strö för varje typ av smådjur och gnagare. Vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa produkter som hjälper dig att skapa en bekväm, ren och fridfull miljö för dina husdjur. Oavsett om du har kaniner, hamstrar, marsvin eller andra smådjur och gnagare - har vi det perfekta materialet för deras behov, bur, hus eller hage. Häng med i avsnitten 👇

Halm - För Naturlig Känsla och Värme

Halm är ett utmärkt komplement till hö och ger en naturlig och varm miljö för smådjur och gnagare. Det ger dem en plats att bygga bo och skapar en mysig atmosfär i deras burar. Vårt halm är noggrant behandlat och fritt från skadliga ämnen för att garantera säkerhet och komfort för dina husdjur.

Träströ och Kutterspån - Absorberande och Luktbekämpande

Vårt sortiment inkluderar även träströ och kutterspån, som är kända för sin absorberande förmåga och luktbekämpande egenskaper. Dessa material hjälper till att hålla burarna fräscha och rena genom att absorbera fukt och neutralisera oönskade lukter. Ge dina smådjur en fräsch och behaglig miljö att bo i med våra högkvalitativa träströprodukter.

Oavsett vilket burspån eller strö du väljer kan du lita på att Granngården erbjuder produkter av högsta kvalitet. Vi strävar alltid efter att ge dina smådjur och gnagare den bästa omsorgen och komforten. Besök våra butiker eller handla online idag för att upptäcka vårt breda utbud av bäddmaterial och strö för smådjur och gnagare.

Hitta bäddmaterial och strö för smådjur och gnagare hos Granngården och skapa en bekväm och ren miljö för dina husdjur helt enkelt. Även alla tillbehören för dina smådjur och gnagare finns såklart hos oss.

Hö - Naturligt, Nödvändigt och Näringsrikt

Hö är helt livsnödvändigt för dina smådjur som kaniner, marsvin, chinchillor och degu. Det är djur som behöver näringsrikt grovfoder för att matsmältningssystemet ska må bra och fungera som det ska.

Färskt hö för smådjur

Ditt smådjur eller gnagare behöver alltid har tillgång till färskt hö, då det utgör en viktig del av ditt smådjurs kost. Hö håller magen i trim samtidigt som det är väldigt mumsigt och nyttigt för ditt lilla husdjur. Vårt hö är noggrant utvalt och av högsta kvalitet för att säkerställa att dina husdjur får den näring de behöver. Spana även in våra smådjursfoder.

Skiljer sig hö till kanin från hö till marsvin?

Kanin hö är i grund och botten lika marsvinshö. Det är snarare individuella skillnader i att vissa individer föredrar ett grövre hö och andra smådjur föredrar ett hö som har många små, fina, strån. Vårt bästa tips är helt enkelt att prova sig fram - när du har hittat rätt äter djuren upp så stor del som möjligt av högivan och du får väldigt lite spill.

Ibland ser höet helt olika ut i påsen? Är det rätt?

Ja, det stämmer. Hö skördas bara i Sverige under sommaren, och årets skörd används sedan som foder under hela året fram till nästa års skörd har slagits och torkats. De gör att höet under tidig höst ofta är mycket grönare och doftar betydligt mer än höet som har lagrat fram till vår och tidig sommar. Så att höet ändrar karaktär är helt normalt.

Hur vet jag vad som är bra hö till mina smådjur?

Vad som är viktigt är att titta efter när du köper hö är att det ska dofta hö! Mer eller mindre - men aldrig t.ex. fuktigt eller mögel. Allt hö har en viss del "smått boss" men det ska inte uppfattas som att det dammar!

Köp burspån som hö, halm, naturströ, papperspellets, eller kutterspån i våra butiker eller direkt online här!

Kategori & Filter
    • Populära
20 produkter

Visar sida 1 av 1