Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Smådjursfoder

För att din lilla kanin, marsvin, hamster eller annan gnagare ska må bra krävs det att den får ett bra smådjursfoder som innehåller alla näringsämnen, vitaminer och mineraler som den behöver. Alla smådjur och gnagare är olika och har också olika behov. Därför är det viktigt att du hittar den mat som passar just ditt husdjur bäst.

Hos oss på Granngården hittar du kaninmat, marsvinsmat, hamstermat, vitaminer och mineraler för dina smådjur. Med rätt kost till din skuttande kanin, ditt lurviga marsvin eller din busiga gnagare, hjälper du den att hålla sig pigg och full av energi.

Kaninfoder, Marsvinsmat och hamsterfoder

Oavsett om man vill kalla det kaninmat eller kaninfoder är det viktigt att ditt husdjur får i sig de näringsämnen, vitaminer och mineraler den behöver. I vårt sortiment hittar du även hamsterfoder och marsvinsfoder för vuxna och små marsvin. Fodret är utvecklat tillsammans med veterinärer och består av norska råvaror som innehåller hög kostfiber. Vi har kaninmat för små som vuxna kaniner så att du kan välja den mat som passar ditt husdjur bäst. Gnagare har behov av att gnaga på saker, dels för att hålla tänderna friska samtidigt som de slipas och för att hålla sig aktiv och inte bli uttråkad. Gnagargodis är perfekt komplement till kaninmaten.

Vete och Hö till smådjur

Det är viktigt att din kanin eller marsvin behöver ha fri tillgång till hö eller gräs dygnet runt. Om du har fler kaniner eller marsvin i samma bur ska alla ha tillgång att kunna äta samtidigt från en eller flera höhäckar. I vårt sortiment hittar du från obesprutade ängar och är smakrika och hälsosamma för din gnagare. Vetehalm ger kaniner och marsvin ett mjukt och skönt underlag i deras bur, vår vetehalm är obesprutad och är helt ofarlig och gör det hygieniskt för din gnagare.

Köp smådjursfoder, marsvinsfoder, hamsterfoder och kaninfoder online på granngården.se eller i butik!

Kategori & Filter
    • Populära
27 produkter

Visar sida 1 av 1