Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Kattgodis

Ibland förtjänar din katt något extra! Du kan ge den kattgodis antingen som belöning eller som mellanmål och det är ett bra komplement till den vanliga kattmaten. Det finns även godsaker som håller tänderna i gott skick. Granngården erbjuder ett brett sortiment med godbitar för din katt från varumärken som Vitakraft, Dreamies och Purina.

Uppmuntra din katt med kattgodis

Vill du förebygga tandsjukdomar hos din katt så kräver det att du tar hand om kattens tänder. Det innebär bland annat att du behöver borsta tänderna med tandkräm, och det finns även munskölj för katter. Det är väldigt osannolikt att din katt låter dig borsta dess tänder om den inte har blivit van vid det, så i början kan det vara en bra idé att ge den godis i kombination med uppmuntran och kel. Gillar din katt inte att åka bil och drar sig för att gå i transportväskan? Ett bra tips är att låta kattens transportbur stå framme i hemmet och då och då lägga in en bit kattgodis, så att katten vänjer sig vid den och inte förknippar den med något dåligt.

Kattgodis med kattmynta

Kattgodis med kattmynta är en uppskattad favorit som brukar gå hem även hos kräsna katter. Hur kommer det sig egentligen att det är så omtyckt? Kattmynta (nepeta cataria) är en kransblommig växt som innehåller ett ämne som påminner om samma ämne som finns i honkattens urin. Den effekt som kattmynta har på katten är väldigt individuell men för många katter har örten en lugnande effekt. Förutom i godis är mynta även vanligt i kattleksaker.

Sticks, tuggpinnar och godis för kattens tänder

Godis för katter finns i många olika varianter och smaker, från hårt till mjukt, och det gäller att prova sig fram för att hitta det som din katt tycker om bäst. Granngården har nyttiga munsbitar med vitaminer och mineraler som bidrar till en glänsande päls och hälsosamt belöningsgodis som hjälper till att hålla tänder och tandkött friska. Oavsett om din misse föredrar knapriga godbitar, spannmålsfritt, flytande kattgodis eller mjuka godsaker, har vi ett stort sortiment med populära varumärken av hög kvalitet. Låt din lurviga familjemedlem lyxa till det med smarrigt godis med smak av kyckling, lax, oxe, lamm eller ost, vi har något för alla smaklökar.

Godsaker kombinerat med lek

Du kan gömma kattgodis i olika aktiveringsleksaker för att hålla katten upptagen. Oftast finns det större utbud av dessa bland leksaker för hundar, men det mesta kan du faktiskt använda till katter också. Aktivera din innekatt genom att lägga ut godis till katten i toppen av ett klätterträd eller andra ställen i hemmet, det finns många kreativa sätt att leka på. Välkommen att köpa godis till din katt online eller i någon av våra butiker!

Kategori & Filter
    • Populära
45 produkter

Visar sida 1 av 2