Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Kattleksaker

Att leka med din katt är både roligt och viktigt för kissens välbefinnande. Leken skapar glädje för er båda och är även ett perfekt sätt för dig att stärka relationen till din katt. Dessutom är det viktigt att din katt dagligen får tillräckligt med stimulans för att den ska må bra, särskilt om du har en innekatt. I Granngårdens sortiment finns ett brett utbud. Läs om våra bästa tips för att aktivera och stimulera din katt.

Små kattleksaker

Med spännande kattleksaker håller du din katt aktiv både fysiskt och psykiskt samtidigt som roliga leksaker inbjuder till massor av lek och bus. I Granngårdens sortiment hittar du roliga och stimulerande kattleksaker som bland annat möss, bollar, laser, kattleksaker som rör sig och leksaker med kattmynta i. För oss betyder det mycket att kunna erbjuda dig ett sortiment med stor variation så att din katt aldrig ska behöva ha långtråkigt.

Katträd och klätterställningar för katt

Ett bra sätt att hålla katten stimulerad på är att investera i ett roligt katträd eller klätterställning för din katt. I Granngårdens sortiment finns både klösträd, klösbrädor och kattställningar som både ger välbefinnande och en rolig stund. Vi erbjuder katträd att klösa på, klättra i och mysa i. Om din katt är lite tveksam till att leka eller sin nya leksak är det ett bra tips att locka med lite kattgodis!

Välkommen att köpa kattleksaker online på granngården.se eller besök någon av våra butiker!

Kategori & Filter
    • Populära
62 produkter

Visar sida 1 av 3