Gå till huvudinnehållet

Kattlåda

Ska du skaffa katt och behöver en ny kattlåda? Eller är det kanske hög tid att byta ut den kattoalett du redan har? Hos Granngården hittar du kattlådor som passar alla kissar, hem och toaletter. Vi har både stora lådor för de större kattraserna och mindre för kissen som vill ha det tätt och mysigt på sin toalett. Självklart har vi både kattlådor med tak och helt öppna lådor, beroende på vad just din katt gillar bäst. Utforska vårt sortiment av kattlådor idag och hitta den perfekta toaletten för din katt. Vi finns här för att hjälpa dig göra rätt val och svara på alla dina frågor. Handla hos Granngården och ge din katt den bästa toalettupplevelsen!

Kattlåda - En Ren och Bekväm Toalett för Din Katt

Ska du skaffa en ny kattlåda eller byta ut den du redan har? På Granngården hittar du ett brett utbud av kattlådor som passar alla katter och hem. Vi förstår vikten av en ren och bekväm toalett för din katt, och vi är här för att hjälpa dig hitta rätt kattlåda som uppfyller både dina och din katts behov.

Köpa ny kattlåda - Tänk på detta

När du ska köpa en ny kattlåda finns det några saker att tänka på för att göra rätt val:

  • Stor kattlåda - inte bara för stora katter: Din katt växer snabbt, så det är bättre att välja en lite större låda än en som är för trång. Det är viktigt att din katt kan vända sig bekvämt inuti lådan. Har du en kattlåda med tak och en liten kattunge? Plocka bort taket medan kissen lär sig bli rumsren. För kattungen är det oftast lättare med en öppen låda.
  • Rena och luktfria kattlådor: Har du flera katter? Se till att ha minst en kattlåda per katt. Katter är renliga djur och föredrar att ha sitt eget utrymme. Genom att ha flera lådor minskar du också risken för "olyckor" i hemmet. Välj en kattlåda som minimerar spridning av lukt i ditt hem. Tänk på att filter, lock, kattlucka och tak kan påverka luktens spridning. Att använda en klumpbildande kattsand underlättar rengöringen. Komplettera med en kattspade för att enkelt kunna ta bort klumparna.
  • Kattoalett med hög kant: Placera kattlådan på en lugn plats där din katt inte blir störd av exempelvis tvättmaskinen eller andra störande faktorer. Om din katt ofta krafsar sanden utanför lådan kan det vara en bra idé att välja en låda med högre kanter för att minska sandutsläppet. Du kan också komplettera med en kattsandsmatta som fungerar som en dörrmatta och fångar upp sanden från kattens tassar.

Kattlåda med tak eller kattlåda utan tak?

I vårt sortiment finns både kattlådor med och utan tak. Många katter föredrar kattlådor med tak eftersom det ger dem en känsla av privatliv och skyddar dem från yttre intryck. För oss kattägare finns det också fördelar med dessa lådor. Taket på kattlådan minimerar dålig lukt och håller i större utsträckning kattsanden inom lådans väggar och inte utspridd på golvet.

Köp din kattlåda med eller utan tak hos oss på Granngården, antingen i butik eller direkt online på granngarden.se. Vi har ett stort utbud av kattlådor i olika storlekar och modeller, så att du kan hitta den perfekta toaletten för din katt.

Kattlåda - Din Katts Komfort är Vår Prioritet

På Granngården är vi experter inom kattvård och förstår vikten av att erbjuda din katt en ren och bekväm toalett. Vårt sortiment av kattlådor är noggrant utvalt för att tillgodose både dina och din katts behov. Vi erbjuder lådor i olika storlekar, med eller utan tak, för att passa alla katter och hem. Med en kattlåda från Granngården kan du vara säker på att din katt har en trygg och ren toalettplats. Våra lådor är tillverkade av högkvalitativa material och är lätta att rengöra för att underlätta din vardag. Ta hand om din katts pälsvård och hygien med en kvalitets kattlåda från Granngården. Vi är stolta över att erbjuda produkter som främjar din katts välbefinnande och ger dig en enklare vardag som kattägare.

Kategori & Filter
    • Populära
34 produkter

Visar sida 1 av 2

Kategorier