Gå till huvudinnehållet

Kattapotek

Hitta bra tillbehör inom kattvård och receptfria produkter för att ta hand om din katt! Kattens apotek har många bra produkter för din katt när den inte mår bra. Se utbud av tillbehör och produkter för sårvård, besvär i hud och päls, ögon och öron eller mage och tarm. Andra produkter som är bra att ha hemma som kattapotek i hemmet är lugnande medel till oroliga katter vid nyår eller produkter för munhygien. Sen ska vi inte glömma att ha ett bra kit med till exempel bandage (sårvård) om olyckan är framme. Se över ditt kattapotek så att du har allt du behöver till katten i hemmet.

Kattapotek - för proaktiv vård av din Katt

Välkommen till Granngårdens kattapotek, där du hittar alla de produkter du behöver för att proaktivt vårda din katt hemma. Vi erbjuder ett brett utbud av artiklar som är speciellt utvalda för att främja kattens hälsa, välmående och trivsel.

Vitaminer och Tillskott

I vårt kattapotek hittar du ett sortiment av vitaminer och tillskott som kan stödja din katts allmänna hälsa. Det kan inkludera vitaminer för hud och päls, immunsystemet, ledhälsa eller matsmältning. Våra produkter är noggrant utvalda för att säkerställa att din katt får de nödvändiga näringsämnena för att må bra.

Hälsoprodukter och Sårbehandling

För att kunna ta hand om din katt vid eventuella skador eller sår har vi hälsoprodukter och sårbehandling i vårt kattapotek. Det kan inkludera desinfektionsmedel, sårvårdssalvor och bandage för att hjälpa till med läkning och skydda katten under återhämtningen.

Utforska vårt kattapotek och hitta de produkter som passar bäst för din katts behov. Vi erbjuder kvalitetsprodukter från pålitliga varumärken för att du ska kunna ge din katt den bästa vården hemma. Vid frågor eller behov av råd är du välkommen att kontakta vår kundtjänst för ytterligare vägledning.

Observera att vid användning av produkter från kattapoteket är det viktigt att följa anvisningarna på förpackningen och att vara uppmärksam på eventuella allergier eller överkänslighet hos din katt. Om du märker några ovanliga reaktioner, kontakta en veterinär.

Kategori & Filter
    • Populära
50 produkter

Visar sida 1 av 2