Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Kattbäddar & Sängar

En vuxen katt sover i genomsnitt 16-18 timmar per dygn och däremellan är det ofta tid även för vila. Därför är det en bra idé att ge kissen en alldeles egen plats att krypa ner och mysa in sig i. Som kattägare har du säkert varit med om att din katt har gömt sig i trånga utrymmen och hoppat in i allt från garderoben till lådor och kartonger. Katter trivs helt enkelt på omslutande platser där de kan bädda ned sig.

En kattbädd, kattsäng eller kattiglo är populära hos de flesta katter och finns i flera olika utföranden. Med en varm och mysig kattsäng får din pälskling lite lyx i vardagen och en härlig sovplats kommer garanterat att få din misse att sussa sött. Hos Granngården hittar du både kattdynor som lätt placeras på möbler men också mjuka kattbäddar att krypa ner i.

Bland våra kattbäddar hittar du större och mindre modeller som kan handtvättas i 30°C. Beställ enkelt online på granngården.se med leverans ända hem till dörren eller besök någon av våra butiker!

Kattsäng

En kattsäng kan vara både en dyna, kattbädd, elementsäng,kattkorg, klösträd eller kattiglo. Välj därför en sovplats efter kattens egna preferenser. Tycker din katt om att ligga i soffan nära er är en kattdyna ett bra alternativ. Gillar kissen däremot att komma undan lite för sig själv är en kattiglo placerad över golvyta perfekt. Det är du som matte eller husse som bäst vet vad din kisse föredrar. Är katten lite tveksam till sin nya sovplats kan du försöka locka med lite kattmat eller kattgodis.

Kattigloo

Om du är osäker på vilken bädd just din katt gillar är våra kattiglos ett bra tips! De flesta katter föredrar att ha lite tak och väggar i sitt kryp-in för att känna sig trygga och tätt omhuldade. Placera gärna igloon lite högre upp på till exempel en stol eller fåtölj då katter gillar att ha uppsikt från högre mark. I Granngårdens sortiment finns mjuka kattiglos i mjukt tyg, tweed, konstläder och flätat naturmaterial.

Ge din katt en mysig sovplats och köp kattbädd, kattsäng eller kattiglo i butik eller direkt online på granngården.se!

Kategorier

Kategori & Filter
    • Populära
18 produkter

Visar sida 1 av 1