Boka service av trädgårdsmaskin i butik

Varje maskin behöver underhåll och omvårdnad i form av service och reparationer. Servicen är främst en förebyggande åtgärd för att på lång sikt undvika dyra reparationer.

På Granngården vill vi genom Grannhjälpen kunna erbjuda dig som kund en helhet och inte bara sälja slutprodukten. Vi vill gärna hjälpa dig till ett problemfritt ägande i många år framöver. Därför erbjuder vi våra kunder att, till fast pris, utföra service av trädgårdsmaskiner och erbjuder ett antal olika serviceprodukter:Boka service i butik - så fungerar det

Ta med din maskin till din närmaste Granngårdenbutik och boka en service eller reparation. Vill du läsa mer om vad respektive servicepaket innehåller, kan du klicka på servicepaketet och läsa mer här på granngården.se. När du lämnat in din maskin så skickas den till närmsta Grannhjälpen-verkstad eller servas på plats, förutsatt att din lokala butik även har en verkstad. 

Behöver du hjälp med mer än service?

Lämna in din maskin i närmaste Granngården butik så gör vi en kontroll och lämnar kostnadsförslag till dig.

Kontakta oss gärna på grannhjalpen@granngarden.se eller 0771-222 444 - alternativt läs mer om service av din trädgårdsmaskin på respektive servicepaket online här på granngården.se.

Du är också välkommen in till din butik så berättar vi mer om service från Grannhjälpen.

Granngården - Grannhjälpen är auktoriserad för maskiner från varumärken som Granngården, Stiga, Briggs & Stratton, Ryobi, Jonsered, Gardena, Klippo, AL-KO, STIHL, Viking och Honda.