Gå till huvudinnehållet

Eldriven Grästrimmer

På jakt efter eldriven grästrimmer? Vi har eltrimmers från Ryobi och Stihl i flera olika modeller. En elektrisk grästrimmer passar dig som har en mindre tomt, trädgård eller yta att trimma gräs på, eftersom du behöver tillgång till ett eluttag.

Kanske har du en buske, rabatt, ogräs eller gräskant att klippa i närheten av ditt hus? Eller vill du putsa trånga områden som robotgräsklipparen inte når? Då passar en prisvärd eltrimmer bra. För dig som har större behov och vill utnyttja din trimmer till mer än så erbjuder vi såklart både grästrimmers som är bensindriven och batteridriven.

Eltrimmer - miljövänligt utan avbrott

Fördelen med en eltrimmer är att du helt slipper avbrott. Till skillnad från bensintrimmern eller batteritrimmern behöver du inte ladda batteriet i maskinen eller fylla på alkylatbensin. Du kan med andra ord använda trimmern så länge du vill utan onödiga stopp. Dessutom är en maskin på el helt miljövänlig till skillnad från såväl bensin- som batterialternativ. En annan fördel är såklart priset. Grästrimmers på el är billigare än andra alternativ på marknaden.

3 fördelar med elektrisk trimmer:

  • Du slipper avbrott som påfyllnad av bensin/laddning av batteri
  • Miljövänligaste trimmern på marknaden
  • Priset. Det är billigt med eltrimmer om du jämför med t.ex. bensin.
  • Trimmer sladd -in i uttaget och kör, elektriska trimmers är oerhört enkla att starta med.

Grästrimmer el från Ryobi och Stihl

I vårt sortiment hittar du eltrimmers från Ryobi och Stihl med smarta funktioner, enkel användning och bra kapacitet. Modellerna skiljer sig i kapacitet och klippbredd så du kan hitta en trimmer som passar just dina behov.

Köp elektriskt grästrimmer online

Välkommen att köpa din eltrimmer online på granngården.se eller besök någon av våra butiker! Glöm inte heller bort att köpa till trimmertråd och säkerhetsutrustning.

Kategorier

0 produkter

    Visar sida 1 av 1