Gå till huvudinnehållet

Klumpbildande kattsand

Att välja rätt klumpande kattsand är en utmaning. Vi har ett flertal riktigt populära sorter som faktiskt kan skilja sig en hel del åt, trots att de alla består av naturlig Bentonitlera med eller utan olika additiv som t.ex. aktivt kol eller doft. Läs mer i vår stora guide om hur du väljer rätt kattsand.

Att det kallas klumpande kattströ eller klumpbildande kattsand är just för att leran suger upp urinet och bildar en fast cementliknande klump som är lätt att plocka bort med en kattsandspade.

Val av doft eller ingen doft, vilken sand som egentligen dammar allra minst -här går tycke och smak isär! Så vårt allra bästa tips är att prova dig fram och se vilken sort som blir bäst i test för just dig. I hushåll som har kattlådor med tak och försiktiga katter kan vi rekommendera en parfymfri kattsand, doften kan annars bli väl koncentrerad inuti huven och få katten att göra sina behov på annan plats istället. Den populäraste doften är utan tvekan doft av lavendel, mycket uppskattad i ett flertal olika varumärken.

Vi erbjuder välkända varumärken som Ever Clean, Monster, Fourfriends och Tidy Cats. Det finns kattsand anpassat särskilt för långhåriga katter och för de med flera katter i hemmet.

Välkommen att köpa kattsand till din katt online på granngården.se eller i någon av våra butiker!

Kategori & Filter
    • Populära
21 produkter

Visar sida 1 av 1