Gå till huvudinnehållet

Seniorfoder - Katt

När våra älskade katter når en mogen ålder förtjänar de all den omvårdnad de behöver för att fortsätta njuta av sina dagar i fullständig komfort och välmående. Vårt utbud av seniorfoder för katter är speciellt framtaget för att möta de särskilda behoven hos äldre katter.

På Granngården vet vi att våra katter är en del av familjen, och därför är det viktigt för oss att erbjuda högkvalitativt kattfoder mature som hjälper till att bevara deras vitalitet och hälsa.

Mat till seniorkatt

Äldre katter behöver foder anpassade för äldre katter som stödjer leder, har en hög andel animaliska proteiner men också är snällt mot kattens åldrande njurar. I kattmat senior är L karnitin för muskulatoren något seniorfodret ofta innehåller.

Katter mår inte alltid som de berättar för oss, kattens kropp åldras redan i medelåldern vid 6-7 års ålder och även om de inte är så duktiga på att visa oss att de börjar bli lite ömmare i lederna eller tröttare i musklerna är det viktigt att vi uppmärksammar de små tecknen och ger extra stöttning.

Äldre katter kan behöva extra omsorg när det gäller matsmältningen. Ett foder med lättsmälta proteiner kan vara till hjälp för att främja magtarmhälsan hos din äldre katt.

Anpassa fodret för din äldre katt

Näringsbehoven hos äldre katter skiljer sig från kattungars. För att säkerställa att din äldre katt får det bästa fodret för sina behov, rekommenderas det att du rådgör med en veterinär. De kan ge ytterligare råd om vilket specifikt foder som bäst uppfyller de fyra kraven för din äldre katt.

Utforska vår samling av seniorfoder för katter och ge din älskade katt den näring den förtjänar för att fortsätta njuta av ett liv fullt av lek, kärlek och välmående.

Kategori & Filter
    • Populära
15 produkter

Visar sida 1 av 1