Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Kattborste & Pälsvård

Hos Granngården vet vi att pälsvård är en viktig del av att hålla din katt frisk och lycklig. Därför erbjuder vi ett brett utbud av kattborstar och produkter för pälsvård som hjälper till att hålla din katts päls i toppskick. Med rätt verktyg och regelbunden pälsvård kan du bidra till att minska risken för tovor, hårbollar och andra pälsrelaterade problem hos din katt.

Kattborste och Pälsvård

Hos Granngården hittar du ett brett utbud av kattborstar, kattkammar och andra produkter för pälsvård. Våra produkter är noggrant utvalda för att möta kattens specifika behov och vi finns här för att hjälpa dig välja rätt verktyg för din katt. Ta hand om din katts päls med våra kvalitetsprodukter för kattborstning och pälsvård!

Varför är det viktigt att borsta sin katt regelbundet?

Att borsta din katt regelbundet har många fördelar. För det första hjälper det till att avlägsna lös päls och minska risken för att din katt ska svälja mycket hår vid sin egen pälsvård, vilket kan leda till hårbollar. Borstning hjälper också till att stimulera hårsäckarna och främja en frisk och glänsande päls. Dessutom kan regelbunden borstning vara en tid för kvalitetstid med din katt och bidra till att stärka bandet mellan er.

För att pälsen ska kunna borstas och hållas fin på bästa sätt behöver den vara ren - det löser vi med bra kattschampo och balsam.

Vilken typ av kattborste är bäst för min katt?

Det finns olika typer av kattborstar att välja mellan, och det bästa valet beror på din katts pälsstruktur och preferenser. För korta och släta pälsar kan en borste med mjuka borsthår eller en kattborste med gummipiggar vara tillräckligt för att avlägsna lös päls och främja en glänsande päls. För långhåriga katter kan en borste med längre, tätare borsthår eller en kattkam vara mer effektiv för att undvika tovor och trassel.

Vad är skillnaden mellan en kattborste och en kattkam?

En kattborste och en kattkam är båda användbara verktyg för pälsvård, men de har några skillnader. En kattborste är vanligtvis utrustad med mjuka borsthår, metallpiggar eller gummipiggar och är idealisk för att avlägsna löst hår, stimulera hårsäckarna och ge pälsen en glansig finish. Å andra sidan är en kattkam försedd med tänder av varierande längd och kan vara bättre lämpad för att reda ut tovor, speciellt hos långhåriga katter.

Kategori & Filter
    • Populära
16 produkter

Visar sida 1 av 1