Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Katthalsband

Bor du på landet och har en katt som spenderar mycket tid utomhus? Eller har du en innekatt som då och då tar en tur utomhus? I båda fall är det bra att sätta på kissen ett katthalsband som visar att katten har ett hem och en ägare. I Granngårdens sortiment finns bekväma och snygga katthalsband i många olika färger och material. Vi har halsband med reflex, namnbricka, säkerhetslås, bjällra och pingla. Självkalrt har vi både kattsele och kattkoppel att komplettera med.

Katthalsband för utekatt och innekatt

För katter som går in och ut som de själva behagar är det bra med ett katthalsband med plats för telefonnummer och med reflex. Med en reflex i halsbandet ökar du synligheten och säkerheten kissen som visas ute i mörkret på kvällen eller ibland tenderar att komma bort. Extra viktigt med reflex och telefonnummer i halsbandet är det också om du bor nära en trafikerad väg.

För dig som har en riktig jägare där hemma och inte vill ha fler möss eller småfåglar på dörrmattan kan ett katthalsband med bjällra vara något. En bjällra i halsbandet stör jakten och ger smådjur och gnagare chansen att fly, eftersom de hör katten komma.

Oavsett vilket katthalsband du väljer så är det allra viktigaste att katthalsbandet är bekvämt, elastiskt och anpassat efter just din katt. Vare sig du har du en innekatt som bär halsband vid speciella tillfällen för att vara lite extra fin, eller en katt som dagligen bär sitt halsband är komfort A och O för att kissen ska trivas.

Hitta ett bekvämt, säkert och snyggt katthalsband för din katt och i butik och online på granngården.se med hemleverans!

Kategori & Filter
    • Populära
2 produkter

Visar sida 1 av 1