Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Kosttillskott katt

Ett bra kattfoder ger grunden för att din katt ska leva hälsosamt, men det är bra att komplettera kattmaten med kosttillskott som t.ex. vitamintillskott. Som kattägare vill du självklart att din kisse ska må så bra som möjligt. Om du ger din katt egenlagad kattmat kan det vara särskilt viktigt att komplettera med vitaminer, mineraler och nyttiga fettsyror.

Om din kisse är sjuk kan den vara mer utsatt än normalt och drabbas av vitaminbrist. Därför erbjuder vi kosttillskott som kan främja din katts hälsa på olika sätt och ge optimala förutsättningar för en frisk, stark och glad katt. Kattens egna apotek, helt enkelt. Kosttillskott för katt utgörs av allt från multivitaminer och probiotika till fiskolja, taurin, kattgräs och tillskott mot stela leder.

Lugnande kosttillskott till katt

För att din kattkompis ska må bra både på utsidan och insidan är det viktigt med en bra hormonbalans. Biofarmabs näringstillskott balanserar hormonnivåerna och fungerar effektivt vid symptom som humörsvängningar och aggressivitet. För oroliga katter har vi fodertillskott som kan bidra till att minska stress och få katten att slappna av, till exempel vid resor och höga ljud. Ska du och din fyrbenta vän ut och resa tillsammans är det även bra med en transportbur där din kisse kan känna sig trygg.

Kostillskott för äldre katt

Äldre katter behöver extra hjälp, de har ofta problem med sina leder och är i behov av kosttillskott med ämnen som kan underlätta rörligheten. Kroppen hinner inte själv producera de ämnen som är viktiga för muskler och leder, vilket skapar obehag och stelhet. Därför är det bra att hjälpa din kisse på vägen. Nypon och MSM (organiskt svavel) är viktiga ingredienser i dessa fodertillskott.

Fiskolja från Granngården

Granngårdens laxolja ger katten en glansig päls, hälsosam hud och tassar och bidrar samtidigt till god hjärt-och kärlfunktion. Detta tack vare att fiskoljan är rik på både omega 3 och omega 6. Laxoljan bidrar även till god ledhälsa och är därför bra för katter med ledproblem och artros.

Probiotika för katt – Fortiflora

Om din katt har känslig mage eller magproblem som diarré eller lös avföring kan nyttiga bakterier i form av probiotika vara en bra lösning. Granngården erbjuder ett högkvalitativt kosttillskott från Purina Plo Plan. FortiFlora bidrar till en normal och balanserad tarmhälsa och fungerar bra vid obalans till följd av antibiotikabehandling, stress eller förändringar i kosten.

Kattgräs - naturligt tillskott

Kattgräs är något som många katter tycker om att tugga på, det underlättar matsmältningen och är effektivt mot uppkomsten av hårbollar. Komplettera gärna kosten med lite friskt grönt gräs.

Köp kosttillskott för katt på granngården.se eller i butik!

Kategori & Filter
    • Populära
27 produkter

Visar sida 1 av 1