Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Myrdosa

Myrdosa här – redo för tjänstgöring. De lockar till sig myrorna, bekämpar hela kolonin och därmed myror inomhus, på balkonger och terasser. För bäst effekt: Placera gärna ut flera myrdosor samtidigt. När du har placerat ut dem – se till att myrorna inte har tillgång till annan föda som matrester, brödsmulor och liknande.

Dessa smarta hjälpmedel utgör ett hygieniskt och effektivt sätt att bekämpa myror, särskilt inomhus. Vanligtvis märks resultat av bekämpningen inom en till två veckor. För bekämpning av myror utomhus rekommenderas istället pulver eller vätskeformade myrmedel – som eliminerar myrorna genom direktkontakt

Läs om våra bästa tips för att bekämpa myror i hemmet och trädgården! Det viktigt att följa tillverkarens rekommendationer för bästa effekt. Följ noggrant de angivna instruktionerna på förpackningen, alltså.

Myrdosa eller myrmedel?

Det beror på vart du vill bekämpa myrorna, inomhus eller utomhus? Är det inomhus så är myrdosa det bästa alternativet och vill du bekämpa myrorna utomhus är myrmedel bäst.

Hitta de bästa dosorna för ditt behov hos Granngården. Effektiva, säkra och enkla att använda för att hålla ditt hem fritt från myror. Köp online och i butik!

FAQ om myror & dosa

Vilken myrdosa är bäst?

De bästa myrdosorna kommer från Neudorff och Myrr. Storfavoriter som ofta koras som bäst i test. Vissa dosor går dessutom att fylla på när de är tomma, vilket gör dem både praktiska och ekonomiska. Myrdosor kan användas inomhus, på balkonger och terrasser

Är myrdosor giftiga?

Nej, myrdosor är ofarliga för människor och husdjur. Myrmedlet plkaceras där myrorna befinner sig eller längs deras myrstråk och bekämpar flera insekter såsom myror, pälsänger och tvestjärtar.

Vad gör en myrdosa?

Med myrdosa kan du effektivt minska problemen med myror både inomhus och utomhus. Myrdosan innehåller ett bete som påverkar hela myrboet och hjälper till att stoppa myrinvasionen.

Kategori & Filter
    • Populära
4 produkter

Visar sida 1 av 1