Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Insektsdödare

Hos oss på Granngården hittar du ett brett sortiment av effektiva insektsdödare och insektsfångare som tar hand om insektsproblemen på ett pålitligt sätt. Våra fällor fungerar som flugfångare, insektsfälla, myggdödare och utrotande flugfällor och lockar till sig alla typer av flygande insekter. Med en räckvidd upp till 200 m² kan du vara säker på att fånga in de irriterande besökarna.

Elektrisk insektsdödare

Våra insektsdödare är elektriska och innehåller inget gift, vilket gör dem både säkra och effektiva. De är utrustade med dubbla lysrör som lockar till sig insekterna genom värme och ultraviolett ljus. Det strömförande gallret med högspänning avlivar insekterna direkt när de flyger mot det. Du kan enkelt hänga upp dina insektsdödare på väggen eller placera dem stående.

Insektsdödare inomhus och utomhus

Vi erbjuder ett brett utbud av insektsdödare som passar både inomhus- och utomhusbruk. Våra modeller för inomhusbruk, från Kerbl och Ryom lockar insekter med sitt UV-ljus och är särskilt avsedda för torra utrymmen. Dessa modeller håller ditt hem och andra inomhusmiljöer fria från insekter och mygg, vilket gör dem till utmärkta myggfångare.

Du kan köpa insektsdödare och reservdelar, såsom lysrör, både i butik och online på granngården.se. Hos Granngården hittar du allt du behöver för att hålla ditt hem och trädgård fri från irriterande insekter på ett säkert och effektivt sätt.

Kategori & Filter
    • Populära
11 produkter

Visar sida 1 av 1