Gå till huvudinnehållet

Insektsdödare

Hos oss på Granngården hittar du effektiva insektsdödare som fungerar utrorande av insekterna. Våra fällor fungerar både som flugfångare, insektsfälla, myggdödare och utrotande flugfällor. De lockar till sig alla typer av flygande insekter och finns i en rad olika utföranden med en räckvidd upp till 200 m².

Elektrisk insektsdödare

Våra insektsdödare är elektriska och innehåller därmed inget gift, otroligt effektivt! De är utrustade med dubbla lysrör som lockar till sig insekterna genom värme och ultraviolett jus. Det srtömförande gallret med högspänning avlivar insekterna direkt när de flyger mot det. Du hänger upp dina flugfällor på väggen eller placerar de stående.

Insektsdödare inomhus och utomhus

Vi erbjuder såväl insektsdödare för inomhusbruk som utomhusbruuk. Våra modeller som kan användas inomhus, EcoKill och Ryom IIK-12, lockar insekter med sitt UV-ljus och är avsedd för just torra utrymmen. Den håller hem och andra inomhusmilljöer insekts- och myggfria och fungerar därmed även som en myggfångare.

Våra insektsdödare som kan användas utomhus och i stallmiljö, Halley 2214 och 2138, är utrustade med skyddsmuffar som isolerar mot fukt och kondens. De är dessutom VDE och CDE-märkta.

Köp insektsdödare och reservdelar som lysrör i butik eller online på granngården.se.

Kategori & Filter
    • Populära
10 produkter

Visar sida 1 av 1

Kategorier