Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Insektsnät

Smarta och effektiva insektsnät runt dörr, fönster och andra utrymmen hjälper dig hålla mygg, kravlande, krypande och flygande insekter på avstånd.

Välj bland insektsnät med färdiga mått, på rulle eller som metervara. Glöm inte att lägga till smarta kardborreband för enkelt uppfästning. För dig med mycket myggproblem har vi även myggnät speciellt utformade för våra myggfångare. Köp dina insektsnät i någon av våra butiker eller online på granngården.se.

Insektsnät fönster och dörr

Att ha fönster öppna utan att få besök av en hord insekter som dras mot ljuset bör vara en självklarhet. Hos oss hittar du flugnät till dörr och insektsnät till fönster som öppnas inåt och utåt. Näten ger effektivt skydd och har hög kvalitet, vilket gör att de kan återanvändas flera gånger. Insektsnäten är dessutom så smidiga att du utan problem kan öppna dörrar och fönster. De är dessutom tvättbara och kombatibla med våra flugfångare.

Insektsnät på rulle

Vi erbjuder insektsduk och insektsnät på rulle av glasfiber och nylontråd. Näten håller inte bara insekter ute, även råttor och andra gnagare hålls ute. Fungerar utmärkt att lägga även vid takfoten.

Insektsnät metervara

För dig som vill klippa till egna nät mot insekter erbjuder vi insektsnät på metervara med flera olika bredder.

Köp insektnät online på granngården.se eller i dn närmsta Granngården-butik!

Kategori & Filter
    • Populära
6 produkter

Visar sida 1 av 1